"DA VIDIMO KO MOŽE DA POMRSI KONCE NOVAKU ĐOKOVIĆU": Mekinro pred start turnira u NJujorku

Novosti online

24. 08. 2024. u 12:15

Četvorostruki šampion Ju-Es opena, Džon Mekinro, siguran je da ova godina prolazi u znaku trojice tenisera, Đoković, Siner, Alkaraz. Siguran je da nema tog tenisera koji im može stati na put za osvajanje pehara u Njujorku.

ДА ВИДИМО КО МОЖЕ ДА ПОМРСИ КОНЦЕ НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Мекинро пред старт турнира у Њујорку

Foto: Profimedia

Janik Siner je osvojio Australijski open, Karlos Alkaras Rolan Garos i Vimbldon, a Novak Đoković Olimpijske igre.

Sva trojica favorita su u Njujork došli daleko od stopostotnog izdanja. Siner je do guše u problemima sa doping aferom i mada se on brani da nije kriv, pritisak će biti ogroman, možda i neizdržljiv. Alkaras iza sebe ima razočaravajući poraz u olimpijskom finalu, u koje je ušao sa većim šansama zbog prethodnih uspeha, ali nije bio na Đokovićevom nivou u presudnim momentima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Profimedia

Osim toga, već na prvom i jedinom meču između Olimpijskih igara i Ju-Es opena, poražen je od francuskog veterana Gaela Monfisa.

Đoković dolazi u Njujork bez ijednog pripremnog turnira, zato Mekinro veruje da na šampionskom postolju može da završi neko ko trenutno nije u prvom planu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

– Nekoliko je momaka koji imaju potencijal da iznenade. Zverev je sigurno u kombinaciji, ali da li je u stanju da to i ostvari, ostaje da se vidi. Medvedev je izgubio poslednja dva meča na betonu. Ko je to mogao da pomisli. Rubljov nije još prošao četvrtfinale, možda će on imati šansu - rekao je Mekenro.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje