DA LI OVO TREBA DA ZABRINE? Novak Đoković otkazao trening!

Novosti online

24. 08. 2024. u 13:10

Najbolji srpski teniser Novak Đoković priprema se za nastup na Ju-Es openu, a u okviru priprema imao je trening sa Holgerom Runeo, međutim nije mogao da ga odradi do kraja.

ДА ЛИ ОВО ТРЕБА ДА ЗАБРИНЕ? Новак Ђоковић отказао тренинг!

FOTO: Tanjug/AP

Kako je prenela danska TV 2 nakon treninga koji su odradili Đoković i Rune od 12 do 13 časova na pomoćnom terenu, plan je bio da nastave na "Artur Eš" terenu, ali je Đoković bio prinuđen da odustane.

Dalje su mediji preneli da je aktuelni olimpijski šampion morao da se podvrgen tretmanu masaže, ali se veruje da je ovo samo mera predostrožnosti pred početak turnira i očekuje se da Đoković pojača treninge u narednom periodu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Đoković će u prvom kolu Ju-Es opena igrati protiv Radua Albota iz Moldavije. Meč je na programu u noći između ponedeljka i utorka.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje