POVRATAK NA VELIKA VRATA: Trenirao je Novaka Đokovića, a sad ga čeka drugi teniser

Novosti online

24. 08. 2024. u 14:00

Hrvatski trener i nekadašnji osvajač Vimbldona, Goran Ivanišević uskoro će se vratiti trenerskom poslu.

ПОВРАТАК НА ВЕЛИКА ВРАТА: Тренирао је Новака Ђоковића, а сад га чека други тенисер

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatska trener, Goran Ivanišević našao se u Sarajevu. Kako je prekinuo saradnju sa srpskim asom i pobednikom Olimpijskih igara, Novakom Đokovićem, ima mnogo više slobodnog vremena, a odlučio je da ga iskoristi za odlazak u glavni grad Bosne i Hercegovine na Sarajevo Film Festival.

- Видећете ме у тренерској улози врло брзо. Рекао сам када сам прекинуо сарадњу са Новаком да не желим да ме неко зове до краја септебра и нећу узимати у обзир ниједну понуду - рекао је Иванишевић, како пише портал "Вечерње хр."

FOTO: Tanjug

On se osvrnuo na mlade talente kao što su Karlos Alkaraz i Janik Siner, istakavši da veruje da niko neće uspeti da stigne do velike trojke Federer-Nadal-Đoković.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Alkaraz nije dobar, ali je fenomenalan, ne samo da je dobar teniser, već je i dobro biće, zaista pristojno. Ne samo on, već i Siner. To su dobri i skromni momci koji vole ovaj sport. Oni su uvek nasmejani i tenisu će trebati ovakva dva igrača. Novak će i dalje biti tu i pitaće se za neke stvari, ali kada ode, ova dvojica su pet-šest koraka ispred svih i ne možemo da poredimo ni sa kim i vladaće tenisom. Ne možemo nikoga da poredimo sa trojkom Rodžera Federera, Rafe Nadala i Novaka Đokovića, pa ni njih dvojicu. To je glupo. Ova trojica su posebna. Nikada više neće biti ovakvog trojca - rekao je Ivanišević.

Imao je još šta i da doda bivši Novakov trener.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pratiću Ju-Es open sa odmora, navijam za Novaka, naravno, to se ne dovodi u pitanje, a Alkaraz je na njegovoj drugoj strani. Novak želi da obori još rekorda i on je moj favorit - zaključio je Ivanišević.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA PREDLOG ORBANA: Vučić dobio najviše mađarsko priznanje