NOVAK ĐOKOVIĆ O POVREDI: Otkrio da li je problem ozbiljan

Novosti online

25. 08. 2024. u 07:32

Bilo je dosta strepnje oko Novaka Đokovića i njegovog zdravstvenog stanja, nakon što je otkazao trening u petak, ali je sada potvrdio da nema potrebe za strah u njegovom timu.

НОВАК ЂОКОВИЋ О ПОВРЕДИ: Открио да ли је проблем озбиљан

FOTO: Tanjug/AP

Novak je i tokom subote imao dva treninga. Prvi je trajao oko pola sata, a nakon što ga je prekinuo, mnogi su se uplašili da je ponovo povreda u pitanju.

Ipak, Đoković je samo promenio teren i preselio se na „Artur Eš“, gde je završio trening sa Stanislasom Vavrinkom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nisam trenirao samo na "Artur Ešu", već i na još jednom manjem stadionu sa Vavrinkom. Pošto dobijamo samo sat vremena svaki dan -  rekao je Đoković, pa nastavio:

- Juče (petak) sam trenirao sat vremena i onda nisam trenirao jer sam imao nekih problema. Ipak, danas to nije toliki problem, tako da sam ostao na treningu sa Vavrinkom, a posle razgovora sa vama idem na još jedan trening. Za sada je sve u redu, u tom kontekstu nekom širem, odnosno većem, nije neki ozbiljniji problem - rekao je Đoković za srpske medije u Njujorku.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Novak Đoković prvi meč u Njujorku igra u noći između ponedeljka i utorka protiv Moldavca Radua Albota, 138. na ATP listi. Srbin i Moldavac se nisu do sad sastajali.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)