KATASTROFALNE VESTI ZA SRBINA! Novak Đoković nikako nije želeo da vidi ovo pred start Ju-Es opena

Novosti online

26. 08. 2024. u 08:00

Novak Đoković se trenutno nalazi na drugom mestu ATP liste, iza Janika Sinera koji je na vrhu sa 9.360 bodova.

КАТАСТРОФАЛНЕ ВЕСТИ ЗА СРБИНА! Новак Ђоковић никако није желео да види ово пред старт Ју-Ес опена

Tanjug/AP

Srpski teniser će braniti 2.000 bodova na Ju-Es openu, dok će Sinera imati priliku da značajno unapredi svoj saldo bodova, s obzirom na to da je prošle godine osvojio svega 180 bodova u Njujorku.

Siner će gotovo sigurno zadržati prvo mesto na ATP listi i nakon završetka Ju-Es opena, budući da niko od najbližih rivala nema šanse da ga sustigne. Novak Đoković, sa 7.460 bodova, neće moći da osvoji više bodova od toga nakon završetka poslednjeg grend slema.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev mogu ugroziti poziciju Novaka Đokovića na ATP listi. Španac Alkaraz se trenutno nalazi na trećem mestu sa 7.360 bodova, dok je Zverev četvrti sa 7.035 bodova. Obojica će imati priliku da unaprede svoje pozicije ukoliko ostvare dobre rezultate na Ju-Es openu.

Naredna rang-lista će biti objavljena nakon završetka Ju-Es opena, u ponedeljak, 9. septembra. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog prestižnog turnira i promene na ATP listi.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Pored Novaka Đokovića, i drugi srpski teniseri se nalaze visoko na ATP listi. Miomir Kecmanović trenutno zauzima 54. mesto, Dušan Lajović je na 66. poziciji, dok je Laslo Đere na 109. mestu. Hamad Međedović se nalazi na 137. poziciji.

Novak Đoković će imati izuzetno težak zadatak da odbrani svoje bodove i poziciju na ATP listi, ali je poznato da je sposoban da se izbori sa izazovima i pokaže svoje najbolje umeće na terenu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegove nastupe na Ju-Es openu i dalji tok sezone.

Da podsetimo, ovogodišnji Ju-Es open startuje 26. avgusta, a na startu turnira u Njujorku Đoković se sastaje sa Moldavcem Radu Albotom koji na glavnu scenu stiže kao kvalifikant. 

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

HOROR: Aleksandar (39) bacio ženu i bebu kroz prozor, Milena (36) i dete ostali na mestu mrtvi - nezapamćena tragedija u Moskvi