"BILO JE KAO U NEKOM FILMU!" Novak Đoković otvorio Amerima dušu kao nikada pre

Novosti online

26. 08. 2024. u 11:32

Srpski teniser Novak Đoković zadržao je drugo mesto na najnovijoj ATP listi, koja je objavljena danas, dok je i dalje prvi Italijan Janik Siner.

БИЛО ЈЕ КАО У НЕКОМ ФИЛМУ! Новак Ђоковић отворио Америма душу као никада пре

Screenshot / Youtube / USopen

Italijan na prvom mestu ATP liste ima 9.360 bodova, dok je Đoković drugi sa 7.460. Međutim, Srbin je davno otkrio da ga ne zanima čelna pozicija. Nole danas kreće da brani titulu sa prošlogodišnjeg Ju-Es opena i tom prilikom je za "ESPN" pričao o uspehu iz Pariza.

Iskreno je rekao da su mu porazi sa Olimpijskih igara u prošlosti teško padali, a da je sada bio dodatno motivisan jer nije siguran da će biti aktivan kada dođe vreme za Olimpijske igre u Los Anđelesu. Četiri godine su mnogo, kada već imaš 37. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Imao sam neke jako bolne poraze na Olimpijskim igrama pre Pariza i nikada nisam lako podneo te poraze. To je verovatno jedino veliko dostignuće koje mi je nedostajalo. Mislim da je to pojačalo moju motivaciju da se ove godine pokažem dobro u Parizu jer bi to mogla da bude moja poslednja šansa - započeo je Novak. 

Pogotovo mu je u sećanju ostalo slavlje, kako posle meča sa porodicom u boksu, tako i u Olimpijskom selu sa srpskim timom. Naravno, morao je da pomene i balkon i tradicionalni srpski doček najboljih.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Tako da, bilo je kao u filmu da budem iskren. Kako sam igrao, kako sam se osećao, kakve sam emocije osećao sa svojom ženom, decom, sa članovima olimpijskog tima Srbije koji su bili tamo... Bilo je prelepo i povratak kući u Srbiju je bio unikatan. Bila je to proslava kakvu Srbi tradicionalno prave kada god se neko vrati sa Olimpijskih igara sa medaljom. Taj povratak kući je bio drugačiji - rekao je Novak. 

Bonus video: Neviđeni detalji sa dočeka srpskih olimpijaca u Beogradu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner možda usred Ju-Es opena bude izbačen iz tenisa?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

25. 08. 2024. u 21:11

Komentari (0)

OTKRIVENO ŠTA SU RUSI GAĐALI U UKRAJINI: Više mrtvih i povređenih u masovnom napadu raketama i dronovima (FOTO/VIDEO)