NIKO OVO NIJE HTEO: Ju-Es open počeo odustajanjem devetog nosioca

Novosti online

26. 08. 2024. u 18:28 >> 18:49

Ju-Es open, poslednji teniski grend slem u 2024. godini, počeo je ovog ponedeljka u Njujorku - i to ne baš na idealan način.

НИКО ОВО НИЈЕ ХТЕО: Ју-Ес опен почео одустајањем деветог носиоца

FOTO: Tanjug/AP

Naime, prvi meč je završen posle samo 41 minut, i to odustajanjem devete favoritkinje u pojedinačnoj konkurenciji teniserki, Marije Sakari.

Grkinja je muku mučila sa ramenom i vratom u duelu sa Kineskinjnom Jafan Vang, a nakon što je favoritkinja izgubila prvi set (rezultat je bio 2:6), predala je meč.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sakari je u završnici uvodne deonice zatražila i medicinski tajmaut, no nije uspela da se oporavi kako bi mogla da nastavi da normalno igra.

Marija Sakari tokom medicinskog tajmauta na startu Ju-Es opena 2024 / FOTO: Tanjug/AP

Nepunih sat vremena po ovakvom okončanju pomenutog duela, završen je i prvi meč na Ju-Es openu 2024 koji je odigran uobičajeno, puna dva seta:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ruskinja Darija Kasatkina je, kao 12. nosilac, savladala Rumunku Žakelin Kristijan rezultatom 6:2, 6:4.

Treća je u drugu rundu ovog grend slema prošla Dona Vekić iz Hrvatske, 24. nosilac koja je sa 6:4, 6:4 pobedila kvalifikantkinju iz Australijem, Kimberli Birel.

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković na Ju-Es openu igra u noći između ponedeljka i utorka po našem, srednjeevropskom vremenu, oko dva sata i 30 minuta iza ponoći. Rival mu je Radu Albot iz Rumunije, a prenos tog meča možete da pratite uživo uz portal "Novosti".

---

Ako vas zanima i Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!