BIVŠI OSVAJAČ JU-ES OPENA ODMAH ISPAO: Ben Šelton poslao kući nekadašnjeg šampiona njujorškog grend slema

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 08. 2024. u 20:10

NEKADAŠNjI šamšpion, Ju-Es opena, Dominik Tim završio je učešće na poslednjem grend slemu u sezoni u prvom kolu, pošto je bolji od njega bio Amerikanac Ben Šelton sa 6:4, 6:2, 6:2.

БИВШИ ОСВАЈАЧ ЈУ-ЕС ОПЕНА ОДМАХ ИСПАО: Бен Шелтон послао кући некадашњег шампиона њујоршког гренд слема

FOTO: Tanjug/AP

Austrijanac je titulu u Njujorku osvojio 2020. godine. Očekivalo se da će osvojiti bar još nekoliko trofeja na grend slemovima, ali zaustavio samo na jednom. Ipak, povrede su napravile veliki problem ovom 30-godišnjaku i to ga je nateralo da uskoro završi karijeru.

Što se meča tiče, Šelton je bio bolji i zasluženo je trijumfovao. Napravio je ukupno pet brejkova, jedan u prvom i po dva u drugom i trećem setu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

RADOST Ben Šelton/FOTO: Tanjug/AP

Tim (210. na ATP listi) je samo na početku drugog segmetna imao jedinu priliku da oduzme servis rivalu, no to nije uspeo da uradi. Ovaj meč trajao je jedan sat i 52 minuta.

Vredi istaći da je Austrijanac u lošoj formi došao na Ju-Es open, pošto je vezao četiri poraza, a dobio je samo jedan set, protiv Huana Pabla Variljasa u Gštadu. Ovo je ujedno bio poslenjdi meč koji je u karijeri odigrao ne nekom grend slemu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Amerikanac koji zauzima 13. mesto na svetu u drugom kolu će odmeriti snage sa pobendikom meča Luka Nardi (Italija) - Roberto Bautista Agut (Španija).

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković na Ju-Es openu igra u noći između ponedeljka i utorka po našem, srednjeevropskom vremenu, oko dva sata i 30 minuta iza ponoći. Rival mu je Radu Albot iz Rumunije, a prenos tog meča možete da pratite uživo uz portal "Novosti".

---

Ako vas zanima i Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)