IZNENAĐENJE NA JU-ES OPENU: Već u prvom kolu eliminisan 27. teniser sveta

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

26. 08. 2024. u 21:56

IZNENAĐENjE je u 1. kolu Ju-Es opena priredio Kinez Đunčeng Šang koji je pobedio Kazahstanca Aleksandra Bublika sa 6:4, 3:6, 5:7, 6:3, 6:4.p

ИЗНЕНАЂЕЊЕ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Већ у првом колу елиминисан 27. тенисер света

FOTO: Profimedia

Nije 27. igraču na ATP listi pomoglo ni to što je vodio 1:2 u setovima, ni 22 odservirana asa. Morao je već posle prvog meča da čestita rivali i spakuje kofere.

Uspeo je 72. igrač sveta da dobije prvi set, ali Bublik se trgao posle toga i napravio je preokret. Kad se očekivalo da Kazahstanac završi meč desio se pad. Rival je to iskoristio i trijumfovao.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

KRAJ Aleksandar Bublik ispao sa Ju-Es opena u prvom kolu/FOTO: Profimedia

Šang je u naredna dva seta čak četiri puta oduzeo servis Bubliku, što nije nimalo lako, jer se zna da je 27-godišnjak jedan od najboljih servera na Turu. Kinez je u četvrtom i petom setu dva puta pretrpeo brejk.

Mladi 19-godišnjak iz Pekinga je posle Vimbldona zabeležio trijumf i na startu Ju-Es opena u meču koji je trajao tri sata i 37 minuta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On će u drugom kolu igrati protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene koji je takođe posle pet setova savladao Jana Čoinskog.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu