MOĆNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Otkrio tajnu uspeha pa dobio veliki aplauz u NJujorku

Novosti online

27. 08. 2024. u 07:35

Novak Đoković uspešno je počeo odbranu titule na Ju-Es openu, pošto je u prvom kolu pobedio Moldavca Radua Albota sa 6:2, 6:2, 6:4.

МОЋНЕ РЕЧИ НОВАКА ЂОКОВИЋА: Открио тајну успеха па добио велики аплауз у Њујорку

FOTO: Tanjug/AP

Navikao je na to toliko da više ni sam ne može da upamti šta je sve oborio. Odmah nakon meča Novak Đoković je bio oduševljen pobedom. 

Bila je to rekordna 78. pobeda Srbina na Ju-Es openu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Nisam znao taj podatak, ovo je najveći i najglasniji stadion u našem sportu. Noćne sesije su sjajne, neverovatna energija, hvala svima koji su došli. Drago mi je zbog još jednog zanimljivog dostignuća - rekao je Đoković.

Na pitanje kako uspeva u tim godinama da se kreće toliko dobro po terenu, Novak je na svoj prepoznatljiv način odgovorio.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Ne može to da se objasni jednom rečenicom. Nije to nikakva tajna, to je način života, kako prilazim tenisu. Učio sam od sjajnih ljudi, o prevenciji, istezanju, pripremi, kako da vodim računa o sebi i sada mi se to vraća. Telo je jedan deo, mentalni aspekt je drugo. I dalje volim da igram, kritičan sam, ali i dalje dajem 100 posto kada izađem na teren - rekao je Đoković.

Njegove reči izazvale su aplauze i ovacije kod publike na tribinama.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!