SENZACIJA NA JU-ES OPENU! Novak Đoković trlja ruke, jedan od glavnih favorita ispao sa takmičenja

Novosti online

27. 08. 2024. u 08:00

Danski teniser Holger Rune doživeo je poraz na ovogodišnjem Ju-Es openu od Brendona Nakašime rezultatom 0:3 (2:6, 1:6, 4:6).

СЕНЗАЦИЈА НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ! Новак Ђоковић трља руке, један од главних фаворита испао са такмичења

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj neuspeh predstavlja nastavak Runeovih izazova tokom ove sezone, nakon što je prethodno stigao do četvrtfinala mastersa u Sinsinatiju.

Rune je započeo meč izjednačeno, čak je uspeo da sačuva dve brejk-lopte, ali je ubrzo usledio pad. Nakašima je preuzeo inicijativu osvojivši naredna četiri gema i poveo sa 1:0 u setovima.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Američki teniser je nastavio sa dominacijom i stigao do vođstva od 3:0 u drugom setu, vezavši sedam gemova. Iako je Rune imao priliku da se vrati u set, nije uspeo da je iskoristi, dok je Nakašima novim brejkom potvrdio svoju nadmoćnu igru.

U trećem setu Rune je pokazao znakove poboljšanja, ali je i dalje imao poteškoća na svom servisu. Amerikanac je uspeo da napravi ključni brejk i zabeleži ubedljivu pobedu nad 15. teniserom sveta.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ovakav epilog ide i naruku najboljem teniseru u istoriji Novaku Đokoviću, koji je po žrebu mogao da se sastane sa Dancem u polufinalu. Međutim, Amerikanac je učinio uslugu srpskom asu i olakšao mu put do pete titule na Ju-Es openu, odnosno rekordnog 25. grend slema u karijeri.

Nole je, podsetimo, na startu savladao Moldavca Radua Albota sa 3:0 (6:2, 6:2, 6:4), dok će u drugom kolu igrati protiv velikog prijatelja i saigrača iz Dejvis kup reprezentacije Lasla Đerea, koji je iznenadio Nemca Jana Lenarda Štrufa i slavio s rezultatom 3:2.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

URSULU FON DER LAJEN ČEKA PAKAO U EU: Ona još nije ništa videla