"BIĆE TO DOBAR MEČ": Đere svestan ko je favorit u srpskom derbiju

Novosti online

27. 08. 2024. u 09:38

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo Ju-Es opena nakon trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom rezultatom 3:2, po setovima 6:7 (7:9), 6:1, 6:7 (7:9), 6:4, 6:2.

БИЋЕ ТО ДОБАР МЕЧ: Ђере свестан ко је фаворит у српском дербију

FOTO: Tanjug/AP

Očekuje nas srpski duel u drugom kolu Ju-Es opena. Laslo Đere igraće protiv Novaka Đokovića, a svima je jasno ko je apsolutni favorit u predstojećem meču.

Interesantno, i prošle godine su Đere i Đoković odmerili svoje snage na ovom grend slemu - Novak je slavio s rezultatom 3:2.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Pre godinu dana smo isto igrali. Nema tu šta sad puno da se kaže, verujem da ću se fizički oporaviti i biti spreman za taj meč, nadam se da će i ruka biti dobro. Svi dobro znaju ko je Novak Đoković i šta je postigao u tenisu, brojke su, naravno, na njegovoj strani, ne samo protiv mene, nego protiv bilo koga da igra, tako da, šanse vam nisu sjajne kada je on sa druge strane mreže, ali boriću se - rekao je Đere.

FOTO: Tanjug/AP

Imao sam jako čudne treninge, ali ovaj meč je pokazao da sam na dobrom putu. Novaka je Novak, meni ostaje da igram.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Evo, danas sam se opet uverio da je ovaj sport vrlo čudan, par puta mi je došlo maltene da spakujem torbe i da odem kući, kako je sve izgledalo, a onda na kraju sam preokrenuo i dobio u pet setova. Prošle godine sam igrao jako dobar tenis, bio u dobroj formi, on isto, uspeo sam da odigram jako dobar meč protiv njega. Treniram ovde sedam dana, to je bilo prilično katastrofalno, mislim danas sam trenirao kao da sam bio druga osoba u odnosu na prethodne dane. To je dosta počelo da liči na mene, kako znam da igram. Tako da ne znam šta da kažem, samo se nadam da ću dati svoj maksimum i da će biti dobar meč, videćemo -  rekao je Đere.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POVEROVALI SU NAM! Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

"POVEROVALI SU NAM!" Ovo je posle sramne konferencije za štampu Janik Siner rekao o svom doping skandalu

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Zbog velike "frke" koja se digla u medijima i teniskoj javnosti, rešio je da konačno progovori o svemu.

26. 08. 2024. u 16:04 >> 18:12

Komentari (0)

Uštedite do 500 evra na vašem sledećem putovanju uz Kontiki!