NEVEROVATNA IZJAVA POZNATOG TRENERA: Za Đokovićev loš početak sezone je kriv Nadal?!

Novosti online

27. 08. 2024. u 20:30

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je u pohodu na 25. grend slem trofej, a teniski stručnjak Patrik Muratoglu, imao je vrlo zanimljivo objašnjenje zašto Đoković nije imao ni jedan trofej u prvom delu sezone.

НЕВЕРОВАТНА ИЗЈАВА ПОЗНАТОГ ТРЕНЕРА: За Ђоковићев лош почетак сезоне је крив Надал?!

Foto: Profimedia

Muratoglu je rekao da je od presudnog značaja za Novakovu motivaciju bilo to što Rafael Nadal nije igrao na nivou kao prethodnih godina.

 - Pokazao je početkom sezone da je i on ljudsko biće. Imao sam utisak da je početkom sezone imao veliki problem sa motivacijom, posebno kada je video da je i Rafa u velikim teškoćama i da se možda neće vraćati. Na početku sezone, Novak je osećao kao da je igrica gotova jer se Rafa mučio i bilo bi mu jako teško da se vrati na vrh. Mislim da mu je to malo ubilo motivaciju - kaže Muratoglu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Nastavio je dalje Muratoglu, rekavši da je Đoković motivaciju pronašao u Olimpijskim igrama.

 - Jedan od najvećih motiva u karijeri bio mu je da osvaji više grend slem titula od druge dvojice i sada je to uradio. Onda su došle Olimpijske igre i vratila se motivacija. U tako kratkom periodu, bio je u stanju da se vrati na najbolji nivo igranja. Za njega, sve će na dalje biti stvar pronalaska motivacije. Tenis je tu, fizički je tu, ali sve zavisi od želje da se nastavi - zaključio je Muratoglu. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Đoković će u drugom kolu Ju-Es opena igrati protiv Lasla Đerea.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

NAPADNUTE POLICIJSKE STANICE, PRUGE, PUTEVI: Ubijeno najmanje 33 ljudi (VIDEO)