RUS VIŠE NIJE MOGAO DA ĆUTI! Šokantna izjava Danila Medvedeva na Ju-Es openu zatresla teniski svet

Novosti online

28. 08. 2024. u 07:08

Ruski teniser Danil Medvedev govorio je o aktuelnom slučaju u tenisu nakon pobede nad Dušanom Lajovićem.

РУС ВИШЕ НИЈЕ МОГАО ДА ЋУТИ! Шокантна изјава Данила Медведева на Ју-Ес опену затресла тениски свет

Tanjug/AP

On nije mogao više da se pravi lud, okreće glavu i ćuti kada je Janik Siner u pitanju.

- Mislim da je moja perspektiva pomalo... Mislim da sam video Tejlora koji je rekao ono što je rekao. Vidi, samo on zna šta se tačno dogodilo, ne možemo znati. Niko ne može znati pravu istinu osim njega, njegovog tima, a možda i momaka koji su, kao, nezavisni sud. Nadam se da ova situacija može biti ista za svakog igrača, na primer da svaki igrač može da se brani. Pravila su malo nejasna. Doping slučajevi me pomalo plaše, on je znao šta se desilo, pa je uspeo da se odbrani. Zamislite bilo kog top 100 tenisera, u prvih 100, koji dobije imejl, a oni kažu, vidi, bilo je kokaina u tvojoj krvi. Dođeš kod njih i kažeš: 'Nikad nisam ništa uradio u životu, ne znam kako je to dospelo tamo'. Kada ne znaš, možeš da budeš suspendovan. To je malo zeznut deo, ali takva su doping pravila. Kao što sam rekao, samo se nadam da će biti ista pravila za svakog igrača - rekao je Medvedev.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Medvedev vodi računa o tome šta jede, pije, dodiruje...

- Uvek se trudim da se pobrinem za ovo. Nikad ne znaš šta može da ti se desi u životu. Neki doping slučajevi, govorim o svim sportovima, izgledaju baš smešno. Život je ponekad smešan. Ne, ja se stalno brinem o tome, ali nikad ne znaš šta može da se dogodi - istakao je Danil.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe