"SRBI NE VOLE TENIS, VEĆ SAMO NOVAKA!" Dušan Lajović pričao o spektaklu koji to možda i neće biti bez Đokovića

Novosti online

28. 08. 2024. u 07:32

DUŠAN Lajović je izgubio na startu Ju-Es opena, što je bilo očekivano jer mu je žreb dodelio Danila Medvedeva.

СРБИ НЕ ВОЛЕ ТЕНИС, ВЕЋ САМО НОВАКА! Душан Лајовић причао о спектаклу који то можда и неће бити без Ђоковића

Foto: AP

Rus je bio bolji u četiri seta, 6:3, 3:6, 6:3, 6:1, a onda je izjavom posle meča potkačio i Janika Sinera i kompletan teniski svet. Međutim, ništa manje nije bilo zanimljivo ni u razgovoru Dušana Lajovića sa srpskim medijima u Njujorku.

Glavna tema je bio ATP turnir koji će se održati u Beogradu od 3. do 9. novembra u Areni, ali Novak Đoković najavio je da neće igrati, što će biti veliki udarac za takmičenje, jer Lajović smatra da Srbi ne vole tenis već samo najboljeg svih vremena. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Iskreno, mogli smo to da vidimo i na Serbia openu i na nekim Dejvis kup izdanjima ranije kada smo igrali u Beogradu. Iskreno, ne mislim da su Srbi neki teniski fanovi, mislim da su fanovi doživljaja da pobeđuju sa Noletom i da gube itd. To verovatno ima neku dublju pozadinu. Sa druge strane, kada odeš na male turnire u Italiji, Francuskoj ili Španiji, njima je to u krvi, to su im društvena dešavanja, okupljaju se tamo i to je mesto gde provode vreme prateći tenis bez obzira na to da li ima italijanskih igrača ili ne. Kod nas se to ne dešava, ali bilo bi lepo da se promeni. Zavisi ko će igrati od drugih stranih igrača, ali videli smo na tribinama u Beogradu da publika baš i nema neko interesovanje za bilo kog drugog ko nije Novak ili top 3, što je nerealno gledati nekog takvog u Beogradu na turniru iz serije 250. Daj Bože da pogrešim i da budu pune tribine.

Banjalučani su prošle godine, na primer, fino popunjavali tribine na Srpska openu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Banjaluka je drugo i tamo nekako nema toliko dešavanja kao u Beogradu. Čak i kada sam igrao čelendžer pre 10 godina su bile pune tribine i drugačija je kultura ljudi tamo, željni su, ne znam sad da li konkretno tenisa, ali dešavanja. Beograd ima šta hoćeš i konstantno se svašta događa. Beograđani koji dolaze na tenis dolaze da budu viđeni, a ne da gledaju šta se tamo dešava.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

STOKA USTAŠKA MALTRETIRA CEO SVET - PRORADILI FAŠISTIČKI KOMPLEKSI, NASTAVLJAJU PROGON SRBA: Osuđena dva pevača najpoznatije krajiške grupe