NISU ISTI! Evo kako je publika na Ju-Es openu dočekala Novaka Đokovića, a kako Janika Sinera (VIDEO)

Novosti online

28. 08. 2024. u 16:11

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, čitav svet je za aferu saznao - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, nije naišao na toplu dobrodošlicu na Ju-Es openu.

НИСУ ИСТИ! Ево како је публика на Ју-Ес опену дочекала Новака Ђоковића, а како Јаника Синера (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Podsetimo, Siner je komotno nastavio da se bavi tenisom i pored dva pozitivna rezultata na doping testiranjima, a u utorak, 20. avgusta 2024, oslobođen je optužbi jer je odbrana uspela da nadležne ubedi da je za sve kriv fizioterapeut.

On je, navodno, nepažnjom, koristio za svoje potrebe kremu koja sadrži zabranjeni steroid, a onda tako umazanim prstima masirao Sinera koji je, navodno, baš tada "imao više otvorenih rana na telu". I "tako je nedozvoljena supstanca ušla u organizam italijanskog tenisera". 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

A kako se mnogima nije svidelo kako se uopšte odvijao sam proces istrage, onda možda i ne čudi što je Sineru dobar deo publike zviždao u Njujorku (i vikao "buuu", što je u engleskom govornom području isto što i kod nas "ua!") kada je izašao na meč prvog kola Ju-Es opena.

Evo i kako je to izgledalo, i kako se u prenosu nekako naprasno utišao ton koji su beležili mikrofoni okrenuti ka publici:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Sa druge strane, poslušajte i kakva je reakcija iste te američke publike bila kada je dan ranije Novak Đoković izašao na svoj meč uvodne runde njujorškog grend slema.

Snimak traje malo preko dva minuta, ali potrebno je "premotati" na završnih 20-ak sekundi:

Kada igra Novak Đoković?

Novak Đoković i Laslo Đere igraju meč 2. kola Ju-Es opena u ne baš idealnom terminu za srpske ljubitelje tenisa, ali taj duel, i pored "nezgodnog" vremena početka možete uživo da pratite uz prenos na portalu Novosti.

Podsetimo, Đoković je u prvom kolu pobedio Albota i "osvetio" braću, a Đere je posle maratona eliminisao Jana Lenarda Štrufa.

---

Ako vas zanima i Janik Siner, i Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORA NA INTENZIVNOJ Ne smeju da ga operišu, menadžer za Novosti otkrio nove informacije: Intubiran je, stanje je isto