uživoPRENOS, ĐERE - ĐOKOVIĆ: Kakav meč na Ju-Es openu!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

29. 08. 2024. u 02:51

NOVAK Đoković i Laslo Đere igraju meč drugog kola na Ju-Es openu 2024, a prenos može uživo da pratite na portalu "Novosti".

ПРЕНОС, ЂЕРЕ - ЂОКОВИЋ: Какав меч на Ју-Ес опену!

Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Prvi set: Đere - Đoković 0:1

0:1 - Dobio je Đoković uvodni gem u kojem je serivrao. Bila je poluprilika za Đerea koji je imao 15:30, ali to mu nije bilo dovoljno da dođe do prilike da rivalu oduzme servis.

Uoči meča:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Trenutno drugi i 109. igrač sveta se odlično poznaju, pošto su saigrači iz reprezentacije. Oni su do sad odigrali dva međusobna duela, a Nole je oba puta trijumfovao.

Ipak, Laslo je u tim mečevima namučio osvajača 24 grend slem titule. Prvi put su igrali 2022. godine na Srbija openu i Đoković je pobedio posle preokreta - 2:6, 7:6(6), 7:6(4).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Drugi duel imali su prošle godine takođe na Ju-Es openu. Tada je Đerea set delio od senzacije, ali je Novak uspeo da nadoknadi minus od dva seta i slavi sa 4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3.

Nema sumnje da je Đoković veliki favorit i na ovom meču, posebno ako se zna da je momak iz Sente imao problema zbog povrede, čak je morao i na operaciju.

Oni igraju drugi susret na stadionu "Artur Eš". Pre njih od 1 sat po srednjeevropskom vremenu snage odmeravaju Koko Gof - Tatjana Marija.

Podsetimo, Nole je u Njujork došao pun samopouzdanja, pošto je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Vredi pomenuti i da brani titulu na Ju-Es openu.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEKA DOĐE REAL, DA MU POKAŽEMO! Mimović oduševljen što je sa Zvezdom ušao u Ligu šampiona