NOVAK ĐOKOVIĆ RAZBESNEO AMERE: Oglasio se i dežurni novakomrzac

Александар Илић
Aleksandar Ilić

30. 08. 2024. u 12:48

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igra protiv Alekseja Popirina meč trećeg kola Ju-Es opena, a u Americi je nastao opšti haos zbog satnice turnira.

НОВАК ЂОКОВИЋ РАЗБЕСНЕО АМЕРЕ: Огласио се и дежурни новакомрзац

FOTO: Tanjug/AP

Dežurni kritičar Novaka Đokovića Ben Rotenberg, domaća publika i poznati novinar Jose Morgado kritikovali su organizatore zbog toga što je meč Đoković - Popirin predviđen za noćni termin. 

Tako će susret dvojice Amerikanaca Bena Šeltona i Frensisa Tijafoa biti odigran u dnevnom terminu, a upravo to zasmetalo je delu javnosti koji je burno reagovao, zaboravljajući da je Novak Đoković najbolji teniser sveta, osvajač zlatne medalje na olimpijskim igrama i teniser koji je 24 puta osvojio grend slem.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Stavljanje meča Šelton - Tijafo u dnevni termin je lud izbor organizatora, rekao je Ben Rotenberg. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--


- Šokiran sam što meč Tijafo - Šelton nije u noćnom terminu, poručio je Morgado 


- Pobesneo bih da sam teniski navijač sa kartom za noćnu sesiju na Artur Eš stadionu, a da ne mogu da gledam Koko ili meč Tijafo - Šelton. Nisam iznenađen što Koko igra preko dana, ali Tijafo i Šelton, to je definicija električnog meča za noćnu sesiju na Ašu, napisao je jedan navijač.

 - Šelton i Tijafo ne igraju noćni meč, to me je iznenadilo. Novak je već odigrao dva u noćnim terminima, pitam se šta je dovelo do ovakve odluke, pitanje je jednog navijača. 

KADA IGRA NOVAK ĐOKOVIĆ? 

Naime, Nole na teren izlazi od 7 po podne po lokalnom, a to je sat posle ponoći po našem vremenu. 

To je prvi meč večernjeg termina, koji Novak ove godine nije igrao, jer je dvaput izlazio na teren u drugom meču večernjeg termina.

Ove sezone su se čak dva puta sastajali Novak Đoković i Aleksej Popirin na grend slemovima, prvi put na Australijan openu kada je Nole slavio sa 3:1 u setovima, a kasnije i na Vimbldonu, ishod je bio identičan, 3:1 za Srbina.

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?