SKANDAL NA JU-ES OPENU: Odrekla se Rusije, a zbog ovog što je uradila usred NJujorka Amerikanci traže da je žestoko kazne (VIDEO)

Novosti online

01. 09. 2024. u 17:37

Novak Đoković i Karlos Alkaraz su ispali sa Ju-Es opena već u prvoj sedmici ovog dvonedeljnog turnira, Janik Siner posle doping skandala i dalje "gura" dobro u Njujorku, ali taj grend slem doživeo je jednu vrlo, vrlo ružnu epizodu.

СКАНДАЛ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Одрекла се Русије, а због овог што је урадила усред Њујорка Американци траже да је жестоко казне (ВИДЕО)

Screenshot / X / MerThomp

Julija Putinceva, Ruskinja rođena u Moskvi, koja se odrekla ruskog državljanstva smatrajući da neće moći da napreduje u jakoj konkurenciji koliko u nekoj drugoj zemlji - pa je zato prihvatila poziv Kazahstana da nastupa za tu državu, u centru je pažnje na njujorškom grend slemu.

I to sa razlogom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ova 29-godišnjakinja, kojoj su plasmani u četvrtfinala Ju-Es opena i Rolan Garosa, uz tri titule u VTA konkurenciji, najveći uspesi - veoma teško je podnela minule noći što gubi od Italijanke Jasmine Paolini. 

Bila je besna "na ceo svet", a to je iskaklila na nesrećnoj skupljačici lopti.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, dok je ta devojka radila ono što joj je i posao - dodavala loptice kazahstanskoj reprezentativki da bi servirala, Putinceva ju je gledala kao da je skupljačica lopti najgori čovek na planete, a i direktni krivac što gubi od Italijanke.

Pomenuta devojka, ni kriva ni dužna, bacala je loptice ka Putnicevoj koja ju je samo gledala, ne praveći ni najmanji pokret.

Evo i kako je to sramno ponašanje izgledalo, i zbog čega mnogi američki, a i ne samo američki ljubitelji sporta, traži da se Julija Putinceva oštro kazni:

Inače, Paolini je u tom meču šesnaestine finala pobedila sa 6:3, 6:4, pa će kao peti nosilac igrati protiv Karoline Muhove. 

U ostalim mečevima osmine finala Ju-Es opena u ženskoj konkurenciji sastaju se Švojntek - Samsonova, Šnajder - Pegula, Voznijacki - Hadad-Maja, Badosa - Vang, Navaro - Gof, Ženg - Vekić i Sabalenka - Mertens.

---

Ako vas zanimaju i Janik Siner, i Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA: Nebojši Đuriću oduzeta srebrna medalja!