SIMONA HALEP BESNA ZBOG JANIKA SINERA: Rumunka se konačano oglasila povodom doping skandala

Novosti online

01. 09. 2024. u 19:31

Rumunska teniserka Simona Halep se oglasila povodom doping skandala koji je potresao teniski svet, a čiji je glavni akter bio Janik Siner.

СИМОНА ХАЛЕП БЕСНА ЗБОГ ЈАНИКА СИНЕРА: Румунка се коначано огласила поводом допинг скандала

Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Halepova je dugo imala problema zbog toga što je bila pozitivna na doping, a sada se oglasila i prokomentarisala slučaj Janika Sinera, koji je prošao bez kazne iako je bio čak dva puta pozitivan na testu.

 - Mislim da je tu sve veoma jasno. Njegov slučaj je urađen na potpuno drugačiji način, a ja sam zbog istog patila. Dugo sam čekala, što nije fer. Mislim da bi sve sportiste trebalo da tretiraju na isti način, bilo da su broj 1 ili broj 200. Mislim da to što se desilo nije fer. To je nešto što bih htela da ostavim iza sbe i nastavim da životom, jer je život predivan - rekla je Simona Halep.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Siner je i pored pozitivnog doping testa prošao maltene bez kazne - samo je ostao bez 400 ATP bodova i finansijske zarade sa turnira u Indijan Velsu, ali je nesmetano mogao da igra svaki turnir na kome je poželeo.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U NEVERICI: Poginuo Arsenije Zamjatkin