BOGATAŠICA SA MENHETNA - HIT NJUJORKA: Ona je izbacila branioca titule sa Ju-Es opena

S. R.

02. 09. 2024. u 15:39

NA bankovnom računu imate milijarde, ali i pored toga igrate tenis. Većina ljudi bi, verovatno, gledala kako da ima što lagodniji život. Međutim, to nije slučaj sa bogatašicom belog sporta Emom Navaro. Amerikanka sa Menhetna (rođena u Njujorku), čiji su roditelji toliko imućni da mogu da joj obezbede sve što poželi, nastavila je krupnim koracima da krči svoj put i pravi tenisko ime kroz sport, pošto je preko branioca krune na Ju-Es openu, zemljakinje Koko Gof, stigla do drugog grend slem četvrtfinala u karijeri (2:1).

БОГАТАШИЦА СА МЕНХЕТНА - ХИТ ЊУЈОРКА: Она је избацила браниоца титуле са Ју-Ес опена

FOTO: EPA

- Neverovatno je da pričamo o stvarima kao što je osvajanje grend slema na Ju-Es openu. Pre nekoliko meseci nisam ni pomišljala to da izgovorim. Poprilično je ludo da sedim sa vama novinarima i imam četvrtfinale ispred sebe. Ali, igram dobro i verujem u sebe da mogu da doguram dalje. Verujem da mogu da se nadmećem sa najboljima - samouvereno priča Navarova, čiji je tata Ben osnivač i izvršni direktor "Šerman" finansijske grupacije. Takođe, vlasnik je i VTA turnira u Čarlstonu.

Odlična 23-godišnjakinja bila je među osam najboljih i nedavno na Vimbldonu. Igrala je tenis na koledžu u Virdžiniji. U drugoj sezoni osvojila je šampionat u singlu. Za samo dve sezone, sa 143. pozicije napredovala je do 38, sa koje je započela ovu, a trenutno je 12. na svetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Kada sam napustila koledž, moj trener i ja smo napravili ugovor na dve godine, da ću u potpunosti biti posećena tenisu na profesionalnom nivou i zato sam bila rasterećena. Mislim da je naš dogovor istekao u junu, mada to nisam zapazila, niti sam pričala sa njim o tome. Već sam prevazišla sva svoja očekivanja. Nadam se da će stvari biti još bolje - zaključila je Navarova.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako vas zanima tenis, i to ne samo Novak Đoković ali i sve o njemu, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VEST KOJU PIKSI NE ŽELI DA ČUJE: Još jedan fudbaler propušta utakmice Lige nacija?