OGLASIO SE RAFAEL NADAL! Evo šta je rekao o dopingu Janika Sinera

Novosti online

03. 09. 2024. u 07:35

LEGENDARNI španski teniser Rafael Nadal izneo je svoje mišljenje o doping skandalu u kom se našao prvi reket sveta Janik Siner.

ОГЛАСИО СЕ РАФАЕЛ НАДАЛ! Ево шта је рекао о допингу Јаника Синера

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Verujem u dobru nameru ljudi. Poznajem Sinera i ne mislim da je namerno pokušao da se dopinguje. Osim toga, pravda je pravda, i ne mislim da pravda treba da nam se sviđa samo kada se rešava na način na koji mi mislimo. Na kraju, pravda je pravda i verujem u pravdu i u organe koji donose odluke i koji zaista donose odluke na osnovu onoga što smatraju ispravnim - rekao je Španac u emisiji " El Hormiguero".

Čvrsto veruje da Siner nije bio privilegovan zbog svog imena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Potpuno verujem da ako nisu izrekli sankciju, to je zato što su oni koji su odlučivali u ovom slučaju jasno videli da ono što je bilo nije bilo za sankciju. Ne mislim da će Siner biti zaštićen samo zato što je on Siner, a da će neko drugi biti kažnjen. Verujem u to i zaista sam uveren u to. Naravno, mišljenje drugih je takođe potpuno respektabilno, ali ja imam ovo mišljenje - dodao je Nadal.

Podsećanja radi, nedavno je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da je mladi italijanski teniser u martu dva puta pao na doping testu. Skandalozna vest skrivala se u strogoj tajnosti mesecima, a onda se samo pojavilo saopštenje da je na turniru u Indijan Velsu dva puta bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu kolstebol i da nije kriv.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVI DETALJI O BEOGRADU NE POSTOJE NI NA GUGLU