RAFA, ZAR TE TOLIKO BOLI? Nadal sramotno udario na Novaka Đokovića, ne priznaje mu zlato sa Olimpijskih igara

Novosti online

03. 09. 2024. u 09:02

NOVAK Đoković je pokorio Pariz, osvojio zlato na Olimpijskim igrama i pokazao svima, ako je uopšte iko sumnjao, da je najveći svih vremena.

РАФА, ЗАР ТЕ ТОЛИКО БОЛИ? Надал срамотно ударио на Новака Ђоковића, не признаје му злато са Олимпијских игара

FOTO: Tanjug/AP

Srbin je praktično obesmislio tenis, sport koji je bio rezervisan za buržoaziju i elitu, došao je tamo nekim momak iz Beograda, "išamarao" sve i podigao letvicu toliko visoko da će je teško neko u skorije vreme prebaciti. 

Očigledno je to zasmetalo nekadašnjim njegovim velikim konkurentima, pa se Rodžer Federer zavukao u "mišju rupu", a iz iste izašao Rafael Nadal i počeo da pametuje, a bolje da nije. 

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Naime, Španac je pokušao da "poništi" veliki uspeh srpskog tenisera, pronašao je razlog zbog čega Noletovo zlato iz Pariza nema tu težinu. Iako nije pomenuo Đokovića imenom i prezimenom, apsolutno je jasno da je na njega mislio. 

- Život u Olimpijskom selu je u potpunosti drugačiji u odnosu na ono na šta smo navikli. Odmor i mir je nešto bitno i mislim da je taj nivo gori nego bilo koji turnir na kom igramo. Ali, ja ovo kažem iz srca - ako igraš na Olimpijskim igrama, onda moraš da budeš u Olimpijskom selu. Ako to ne uradiš, onda su Olimpijske igre iste kao bilo koji drugi turnir, a to je takmičenje koje je jednom u četiri godine. Ako ti je jednom u četiri godine malo nelagodno… Ponavljam, ako želiš da uživaš u tome, onda moraš da budeš u Olimpijskom selu - rekao je Rafael Nadal, aludirajući na to da Đoković nije bio smešten sa ostalim srpskim sportistima u Olimpijskom selu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Nole nije hteo da ponovi grešku iz Japana, pa se izmestio iz Olimpijskog sela, ali zar je to razlog da se on napadne i njegovo zlato. Đoković je stalno dolazio u posetu ostalim srpskim sportistima u Olimpijsko selo i tamo je proslavio i medalju. Rafi je očigledno žao što više nije ni do kolena Noletu, pa se služi niskim udarcima. 

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!