RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! "Ovaj skandal mora da se ispita!"

Novosti online

03. 09. 2024. u 20:00

Tema oko pozitivnog doping testa Janika Siner i dalje potresa teniski svet, a sada se oglasio jedan od najvećih tenisera svih vremena, Rodžer Federer i prokomentarisao ovu situaciju.

РОЏЕР ФЕДЕРЕР ГРМИ НА АТП ЗБОГ ЈАНИКА СИНЕРА! Овај скандал мора да се испита!

FOTO: Tanjug/AP

Federer je odmah istakao da ovakve vesti štete tenisu.

 - To nije nešto što želimo da vidimo u našem sportu, ovaj tip vesti, bez obzira na to da li je on ili bilo koji drugi igrač nešto uradio. Prosto nam takva pažnja nije potrebna -  rekao je Federer.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodoao je Švajcarac i da su stalna testiranja na doping vrlo stresna za tenisere.

 - Razumem da je nezgodna situacija. To je košmar za svakog sportistu i tim, da imate takve optužbe i probleme jer ispunjavamo te formulare svaki dan. Sa tim živite. Svako jutro kada se probudite pomislite ‘Da li me neko čega na vratima da me testira‘. To je teško.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na kraju je dodoa da celokupna stvar mora da se ispita.

 - Razumem frustraciju. Postavlja se pitanje da li je tretiran kao ostali i mislim da se na to sve svodi. Mislim da svi veruju da Janik nije ništa uradio, ali nekonstantnost koja se ogleda u tome da nije primoran da pauzira dok nisu bili 100 odsto sigurni, mislim da je to pitanje na koje mora da se da odgovor. Tako je kako je, moramo da verujemo procesu kao i svima koji su uključeni - zaključio je Federer.

Podsetimo, Siner je dva puta bio pozitivan na supstancu klostelbol, međutim iako je kažnjen novčano i oduzimanjem bodova sa turnira u Indijan Velsu(tada je utvrđeno da je bio pozitivan, prim. aut.), nije suspendovan iz tenisa.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NE VERUJE ŠTA GA JE SNAŠLO Završni masters visi o koncu?!