TENISKI SVET U ČUDU! Rodžer Federer začepio usta Rafaelu Nadalu zbog Novaka Đokovića

Novosti online

04. 09. 2024. u 08:20

Rodžer Federer, vlasnik 20 grend slem titula, bio je gost Njujorka i Ju-Es opena. Petostruki šampion u Velikoj jabuci imao je svoje mišljenje oko doping afere u koju je uključen Janik Siner, prvi reket sveta.

ТЕНИСКИ СВЕТ У ЧУДУ! Роџер Федерер зачепио уста Рафаелу Надалу због Новака Ђоковића

Tanjug/AP

Švajcarac je osudio potez da se ukaže Italijanu šansa da igra na Ju-Es openu dok se vodi proces oko dopinga, o čemu smo juče pisali. Međutim, to nije bila jedina tema koje se dotakao Federer. 

Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića, konačno se oglasio povodom Novakovog zlata. Rodžer je istakao da je ovo bio sjajan trenutak ne samo za tenis, već i za sport uopšte. Njegove reči su iznenadile mnoge, s obzirom na ranije rivalstvo između ova dva tenisera.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Bio je to sjajan trenutak ne samo za tenis, nego i za sport uopšte. Nakon svih slomova koje je doživeo na Olimpijskim igrama tokom godina, on to zaslužuje. Srećan sam zbog njega. On je ikona našeg sporta - rekao je Federer i začepio usta Nadalu koji je pokušao juče da obesmisli Novakovo zlato iz Pariza. 

FOTO: Tanjug/AP

 

Naime, uspeh Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama još jednom je potvrdio njegov status ikone tenisa. Kroz godine rada, truda i predanosti, Đoković je postao ne samo jedan od najboljih tenisera u istoriji, već i inspiracija za mnoge mlade sportiste širom sveta. Njegova upornost i mentalna snaga su često bili ključni faktori koji su ga doveli do vrha, a zlato na Olimpijskim igrama samo je potvrdilo njegovu izuzetnost.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!