HAOS NA ATP LISTI! Novak Đoković zavisi od jednog rezultata

Novosti online

04. 09. 2024. u 09:16

Novak Đoković prerano je ispao sa Ju-Es opena i sam je kriv zbog gubitka 1.900 bodova i pada na ATP listi. Koliki će taj pad biti zavisi sada od drugih, a jedan potez njegovog prijatelja mogao bi bar malo da ga obraduje.

ХАОС НА АТП ЛИСТИ! Новак Ђоковић зависи од једног резултата

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Grigor Dimitrov je ispao sa Ju-Es opena i Novak Đoković će zasigurno ostati u top pet na ATP listi po završetku poslednjeg grend slema. Bugarin je predao Frensisu Tijafou i izgubio svaku nadu da dođe do trofeja jer je samo tako mogao da pretekne Srbina i da ga pogura možda izvan prvih pet.

Da bi se Beograđanin našao na šestom mestu bilo je potrebno slavlje Dimitrova, ali i da Danil Medvedev uđe u polufinale. Ako Rus savlada Janika Sinera i uđe među četiri najbolja u Njujorku, Novak bi od ponedeljka bio peti na svetu.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na lajv tabeli, Đoković je četvrti i navijaće za Italijana kako ne bi pao za još jednu poziciju jer je branio titulu na Ju-Es openu i izgubio je čak 1.900 bodova. Posle ovog grend slema, Janik Siner ostaje prvi, na drgo mesto ide Aleksander Zverev, dok će treći biti Karlos Alkaraz.

Novak je za sada četvrti i Medvedev je peti sa idejom da savlada momka sa Apenina i prođe u polufinale i preskoči Srbina. Dalje napredovanje na turniru Aleksa de Minora i Tejlora Frica moglo bi da ih pogura za koje mesto napred.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RODŽER FEDERER GRMI NA ATP ZBOG JANIKA SINERA! Ovaj skandal mora da se ispita!