"NE MOGU DA DOČEKAM!" Novak Đoković potvrdio učešće na nestvarnom turniru u Kini

S. R.

04. 09. 2024. u 22:40

ŠANGAJ prilika za "stotku". Zlatnom medaljom na OI u Parizu najveći teniser svih vremena Novak Đoković prekinuo je "post" bez pehara, a naredna se ukazuje na mastersu u Kini (2-13. oktobar).

НЕ МОГУ ДА ДОЧЕКАМ! Новак Ђоковић потврдио учешће на нестварном турниру у Кини

Foto: Profimedia

Ono što su organizatori najavili još pre izvesnog vremena samo je dobilo potvrdu i od našeg asa.

- Ne mogu da dočekam. Super sam uzbuđen što ću ponovo videti moje navijače u Kini. To je jedan od najboljih teniskih turnira na svetu. Pet godina je predug period, tako da jedva čekam da ponovo zaigram u Kini - napisao je Nole na društvenim mrežama.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ako je negde prilika da se prekine nikad veća suša na ATP turu to je upravo u najmnogoljudnojoj zemlji na svetu. Otkada je posle reorganizacije kalendara sa završnog mastersa konvertovan u "hiljadarku" uspešnijeg čovek od Novaka nema. Ima ukupno četiri pehara i učinak od 34-5. Inače, Đoković nikada nije zašao u septembar, a da na ATP karavanu nije imao prilike da se raduje, a ova bi bila posebna, pošto bi postao tek treći čovek sa trocifrenom brojkom. Federer ima 103, Konors 109.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Upravo Amerikanac smatra da Noletov balon nije izduvan posle najvećeg dostugnuća u karijeri kako je srpski as nazvao osvajanje najsjajnijeg odličja na Igrama.

- Svi koji već sahranjuju Đokovića greše. Mislim da je još rano za njega. Naravno da nije lako za nekoga ko ima 37 godina kao on da iz nedelje u nedelju igra sa istim intenzitetom. Jednom kada mladi ljudi pomisle da ste izgubili auru, mnogi od njih pomisle da više niste nepobedivi. To se sada dešava Đokoviću posle poraza od Popirina - objašnjava petostruki šampion Ju-Es opena.

Ubeđen je Džimi  Konors da Novak još nije rekao poslednju reč.

- Postajete stariji, morate više da trenirate, napornije da trenirate, da se više žrtvujete". Nije to lako, ali ne mislim da je zbog toga on gotov. On uvek od sebe očekuje najviše. Tačno je da je u Parizu osvojio ono što je celog života sanjao, da je sada osvojio sve važno što postoji u tenisu, ali i pored toga ne verujem da se njegov kraj bliži.Tačno je da su OI za njega bila prioritet, tačno je da je to promenilo njegov odnos prema nekim drugim turnirima, ali sam siguran da on nikada ne bi izašao na teren sa manjim očekivanjima - zaključio je Konors.

BONUS VIDEO:  BEOGRAD NA NOGAMA: Ovako se na ulicama slavilo olimpijsko zlato Novaka Đokovića

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!