SKANDAL DRMA "BELI SPORT"! Evo kojih pet tenisera je suspendovano zbog nameštanja mečeva

Novosti online

06. 09. 2024. u 11:44

Teniski antikorupcijski program (TACP) i Međunarodna teniska jedinica za integritet (ITIA) suspendovali su petoro tenisera zbog nameštanja mečeva, saopšteno je u četvrtak.

СКАНДАЛ ДРМА БЕЛИ СПОРТ! Ево којих пет тенисера је суспендовано због намештања мечева

Tanjug/AP

Kazne se odnose na slučaj iz 2023. godine i grupu iz Belgije koja se bavila nameštanjem mečeva, a u vezi sa istim slučajem su ranije ove godine suspendovani bugarski zvaničnik Stefan Milanov i francuski igrač Leni Mitjana.

- Osumnjičeni pojedinci su priznali prekršaj i prihvatili dogovorenu kaznu. Svi su se odrekli prava da budu saslušani pred nezavisnim oficirom Antikorupcijskog programa - navedeno je u saopštenju Međunarodne teniske jedinice za integritet.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Sve optužbe se odnose na mečeve odigrane tokom 2017. i 2018. godine i povezani su sa nameštanjem rezultata, ilegalnim klađenjem i primanjem novca da se ne bi igralo na najbolji mogući način, ali i na činjenicu da sve nije prijavljeno - navedeno je dalje u saopštenju.

Ekvadorski teniser Ivan Endara (najbolji renking 367, 2015. godine), Meksikanci Maurisio Resendiz i Raul Isais Rosas-Zarur suspendovani su na po pet godina (do jula 2029. godine) i kažnjeni sa po 15.000 dolara novčano.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Meksikanac Ivar Aramburu Kontreras suspendovan je do marta 2026. i novčano kažnjen sa 44.000 dolara, kazna je umanjena za 30.800 dolara. Njegov brat Aitor Aramburu Kontreras suspendovan je do decembra 2025. i kažnjen sa 36.000 dolara, kazna je umanjena za 25.200 dolara.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN OTKRIO KO JE RUSIMA FAVORIT NA AMERIČKIM IZBORIMA: Ako se tako zarazno smeje...