"ČESTITAM MU NA MENTALNOJ SNAZI": Legendarni Amerikanac progovorio o Janiku Sineru

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 09. 2024. u 17:10

LEGENDARNI američki teniser Džon Mekinro govorio je o Janiku Sineru i njegovoj mentalnoj snazi koju je pokazao na Ju-Es openu.

ЧЕСТИТАМ МУ НА МЕНТАЛНОЈ СНАЗИ: Легендарни Американац проговорио о Јанику Синеру

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Italijan je u Njujork stigao posle afere da je u martu bi pozitivan na doping testu.

Sve to izazvalo je dosta pažnje i polemike kad je prvi teniser sveta u pitanju. Ipak, Mekinro je začuđen kakvu mentalnu snagu je pokazao šampion Australijan opena.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Čestitam mu pre svega na toj mentalnoj snazi koju je pokazao u proteklih nekoliko nedelja. U prvom kolu je imao set i brejk zaostatka, pitali smo se svi šta se dešava. Neke stvari mu se svakako motaju po glavi. Tako da Janiku treba čestitati na tome kako je do sada igrao - rekao je stručnu konsultant "Eurosporta".

Vlasnik sedam grend slem titula smatra da niko ne treba da gleda Sinera na drugačiji način.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Da li bi ostala mrlja ili bi uz njegovo ime stajala zvezdica ako svoj drugi grend slem osvoji ovde? Po mom mišljenju ne. I ja bih svakako više voleo da je odluka o svemu bila doneta ranije, da se cela epizoda odigrala ranije. Nadam se da to nije ništa ozbiljno. U protivnom, to bi bilo nešto veoma depresivno za naš sport. On je jedna od naših najsjajnijih zvezda - zaključio je Mekinro.

Podsetimo, Italijan u polufinalu Ju-Es opena igra protiv Britanca Džeka Drejpera. U drugom se sastau Amerikanci Tejlor Fric i Frensis Tijafo.

BONUS VIDEO: VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Nećete verovati šta je Ju-Es open odlučio