VILANDER ŠOKIRAO SVET: "Nije čudno kada Đoković gubi!"

Novosti online

07. 09. 2024. u 07:50

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ove godine je trijumfovao samo na Olimpijskim igrama, a teniski komentator Mats Vilander dao je vrlo interesantnu izjavu koja se tiče Đokovića.

ВИЛАНДЕР ШОКИРАО СВЕТ: Није чудно када Ђоковић губи!

FOTO: Tanjug/AP

Vilander je prokomentarisao da je Đoković imao jasan cilj ove godine, i da je njega usepo da ostvari.

- To je samo podsetilo njega i sve da je on samo ljudsko biće. Imao je samo jedan cilj ove godine, a to je da osvoji zlatno na Olimpijskim igrama. Imao je operaciju na kolenu u najgorem mogućem momentu i ipak je uspeo da uzme zlato pored svega. Poraz na US openu samo pokazuje da je spreman da dočeka kraj sezone i da ćemo ga gledati na Australijan openu - analizirao je situaciju Mats Vilander.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je i da ne treba da bude čudno to što Đoković sa 37 godina gubi mečeve.

- Situacija je sada takva kakva jeste za njega. Naravno da bi on želeo da osvaja sve Grend slemove, ali to znači da mora više i da odmara, trenira i radi na nekim stvarima, tako da se oseća kao dvadesetsedmogodišnjak u Australiji. Treba već jednom da prestanemo da budemo iznenađeni kada on gubi i da budemo iznenađeni kada i dalje osvaja turnire sa 37 godina - zaključio je Vilander.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Đoković je eliminisan u trećem kolu Ju-Es opena od Alekseja Popirina, a za titulu u Njujorku boriće se Tejlor Fric i Janik Siner.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)