"ONA UMIRE, NE ZNAM KOLIKO ĆE JOŠ BITI ŽIVA!" Evo kome je Janik Siner posvetio titulu sa Ju-Es opena

Novosti online

09. 09. 2024. u 09:10

Italijanski teniser Janik Siner osvojio je prvi put u karijeri Ju-Es open pošto je u finalu savladao Amerikanca Tejlora Frica s rezultatom 3:0 (6:3, 6:4, 7:5) za dva sata i 17 minuta.

ОНА УМИРЕ, НЕ ЗНАМ КОЛИКО ЋЕ ЈОШ БИТИ ЖИВА! Ево коме је Јаник Синер посветио титулу са Ју-Ес опена

FOTO: Tanjug/AP

Sineru (23) je ovo drugi grend slem pehar u karijeri, prvi je osvojio početkom godine kad je slavio na Australijan openu.

Posle meča Janik je imao emotivan govor:

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Hoću da počnem sa Tejlorom, znam koliko je napornog rada uložio, čestitke celom njegovom timu. Lepo je videti te na ovakvoj pozornici i siguran sam da ćeš još mnogo puta igrati ovakve mečeve. Želim ti mnogo sreće - rekao je na početku obraćanja.

Titulu je posvetio tetki koja ima zdravstvene probleme.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

- Moj poslednji period u karijeri je bio jako težak, ali tu je tim koji me podržava svakog dana, oni su pored mene. Ja volim tenis, treniram za tako nešto, ali postoji i život van toga i želim da posvetim titulu mojoj tetki koja se ne oseća dobro i drago mi je što je i dalje imam u svom životu. Drago mi je što mogu da delim ovako pozitivne trenutke sa njom, važna je u mom životu. Moja najveća želja je dobro zdravlje svima, ali znam da to nekada nije moguće - dodao je Italijan.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE: Evo šta je Arina Sabalenka upravo uradila na Ju-Es openu