BAŠ MU SE DOPADAJU NOVAKOVI LJUDI: Siner menja stručni štab, a priključuju mu se bivši Đokovićevi treneri

Novosti online

11. 09. 2024. u 10:07

Janik Siner nakon doping skandala bio je prinuđen da napravi ozbiljne rezove u svom stručnom štabu, a "Gazeta delo sport" prenosi da planira da dovede jednog od bivših trenera Novaka Đokovića.

БАШ МУ СЕ ДОПАДАЈУ НОВАКОВИ ЉУДИ: Синер мења стручни штаб, а прикључују му се бивши Ђоковићеви тренери

FOTO: Tanjug/AP

Uskoro bi trebalo da Siner ozvaniči da su se njegovom timu pridružili Marko Paniki i Klaudio Cimalji koji su sarađivali i sa Novakom Đokovićem.

 - U međuvremenu, u narednih nekoliko dana trebalo bi da budu ozvaničena imena novih članova štaba, koji će zameniti Umberta Feraru (atletski trener) i Đakoma Naldija (fizioterapeut), koji su prekinuli saradnju sa igračem nakon eksplozije doping afere. Izbor trenera je veoma važan, posebno za rad u vansezoni u decembru, jedinom godišnjem dobu posvećenom samo treninzima. Poboljšanja koju je Siner napravio pod atletskim vođstvom Ferare su očigledna i biće od suštinskog značaja da se nastavi rad na visokom nivou. A izbor je pao na Marka Panikija, koji je dugo radio sa Novakom Đokovićem i ima veoma dugo iskustvo. Što se tiče fizioterapeuta, pomenuto je nekoliko imena, uključujući i Klaudija Cimalju, ali nije sigurno da će brzo doći do raspleta. U grupi je uvek osteopata Andrea Cipola, veoma cenjen zbog svojih ljudskih kvaliteta, kao i svojih profesionalnih - piše "Gazeta".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Podsetimo Siner je još pre Ju-Es opena najavio promene u stručnom štabu nakon što se dogodio doping skandal.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

ŠEK ŠOKIRAO CEO SVET: Amerikanci neće uzeti zlato na Olimpijskim igrama 2028! Ovi timovi mogu do postolja!