TROICKI "PUCA" OD OPTIMIZMA: Evo šta je selektor teniske reprezentacije poručio pred meč sa Grčkom

Novosti online

11. 09. 2024. u 12:27

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki govorio je na konferenciji za medije pred duel sa Grčkom o situaciji u timu, ali i o rezultatima srpskih tenisera na Ju-Es openu.

ТРОИЦКИ ПУЦА ОД ОПТИМИЗМА: Ево шта је селектор тениске репрезентације поручио пред меч са Грчком

Foto: Novosti

Troicki je na samom početku rekao da su svi maksimalno spremni za izazove koji ih očekuju.

 - Tim nam je kompletan, svi igrači su tu i spremni, motivisani. Uslovi su nam savršeni u Pioniru, prethodnih puta smo ovde pobeđivali, nadamo se da ćemo nastaviti u tom stilu. Vidimo da smo jači, želimo da napravimo dobar start i da se iskupimo za poraz od Slovačke - rekao je Troicki.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Dodao je da ga pred ovaj duel ništa ne brine.

 - Trenutno me ništa ne brine, u najjačem smo sastavu, osim povređenog Lasla. Želimo da popravimo utisak iz Kraljeva, nešto na šta nismo navikli. Želimo što pre opet da budemo među najboljim ekipama, videli smo i prošle godine šta je bilo, bili smo i blizu, ali i dalje želimo taj najviši stepenik. Uprkos ovog puta slabog protivnika, svi su motivisani i željni, hvala im na tome – dok je tako, imamo šansu da prođemo dobro.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Prokomentarisao je učinak naših tenisera na Ju-Es openu.

 - U Americi nije bilo uspešno za naše. Keca je igrao dva teška meča, nesrećno je izgubio od Muzetija, možda bi išao dalje da je prošao. Hamad nije igrao na svom nivou iako se kvalifikovao, Duci je imao teškog protivnika i izdržao je dva dobra seta protiv Medvedeva. Nole je tu, i dalje želi, neuspešna grend slem sezona, ali ostvario je svoj glavni cilj – želi da pomogne i protiv oslabljenog protivnika, i daje primer svima. Tu su i mlađi, mogu da napreduju ove nedelje uz celokupan sjajan tim ljudi. Možda ovo posluži i za tempiranje forme pred finiš sezone.

Istakao je nekadašnji teniser da je srećan što je ekipa ponovo u Beogradu.

 - Svi smo željni Beograda. U Kraljevu smo do februara imali sjajne rezultate, ali sad smo hteli da krenemo ispočetka. Neizmerno nam je drago što je puna hala, radujem se dobroj atmosferi, da i mlađi osete čar Pionira. Ovde je u našoj teniskoj istoriji bilo izvanredno, slušao sam i priče. Drago mi je što smo ponovo ovde.

Problem može da bude što je ova ekipa Grčke velika nepoznanica.

 - Teško ih je bilo skautirati. Gledali smo malo, njima tu nije ni Sakelaridis, osim Stefanosa… Ove ostale sam prvi put video ovde, ima jedan levoruki igrač. Fokus je na nama ko god da je protivnik. Očigledno smo favoriti, nećemo ih potceniti, uradićemo još skautinga, ali sve je do nas.

Dvomeč je na programu 14. i 15. septembra.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVE VREDNE SAVETE NEĆETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU