KARATA NEMA, SVE RASPRODATO: Novak Đoković izazvao zemljotres u Šangaju

Novosti online

12. 09. 2024. u 11:58

Novak Đoković će 2024. godinu završiti bez ijednog osvojenog grend slem turnira, ali uz istorijsku zlatnu olimpijsku medalju sa Igara u Parizu. A prijavio se za turnir na kome će konkurencija biti jača nego na pariskim Olimpijskim igrama.

КАРАТА НЕМА, СВЕ РАСПРОДАТО: Новак Ђоковић изазвао земљотрес у Шангају

FOTO: Tanjug/AP

Organizatori mastersa u Šangaju presrećni su što će najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ponovo igrati na njihovom turniru posle skoro pet godina.

Srpski teniser Novak Đoković u prošlosti nije imao uspeha na turniru u Šangaju, ali se našao na listi prijavljenih učesnika za masters u Šangaju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

Direktor turnira u Šangaju Majkl Luevano rekao da je Novakov dolazak odličan potez i naišao je na fenomenalnu reakciju publike.

- Novak je poslao poruku svojim navijačima u Kini, u kojoj je poručio da dolazi na turnir, karte su planule u sekundi preko interneta. Izuzetno smo srećni što ćemo dočekati i igrače poput Janika Sinera, Karlosa Alkaraza, Danila Medvedeva, našeg šampiona 2019, i našeg aktuelnog šampiona Huberta Hurkača. Prošle godine Hubert i Rubljov su igrali jedno od najvećih finala koje je Azija ikad videla - rekao je Luevano.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Direktror turnira Luevano je najavio da će tamo igrati i Frensis Tijafo, Tejlor Fric, Tomi Pol, Aleksander Zverev, Kasper Rud i Grigor Dimitrov.

Turnir u Šangaju je na programu od 30. septembra do 13. oktobra. 

BONUS VIDEO  VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI NAPREDUJU NA DVA KLJUČNA FRONTA: Pod kontrolu stavljeno još naselja u Kursku, Pokrovsk na samo 8 kilometara (MAPA)