KAKO JE LEČIO TUGU? Karlos Alkaraz išao na "reset", pa postavio sebi novi cilj

Novosti online

12. 09. 2024. u 12:52

Posle kraha na Ju-Es openu, Karlos Alkaraz vratio se na teren u Dejvis kupu.

КАКО ЈЕ ЛЕЧИО ТУГУ? Карлос Алкараз ишао на ресет, па поставио себи нови циљ

Foto: Profimedia

Osvajač Vimbldona se mučio sa Tomašom Mahačem, izgubio prvi set u taj brejku, drugi dobio sa 6:1, pre nego što je Čeh predao početkom trećeg.

Definitivno karijera Alakraza je u periodu punom potresa i nestabilnosti. Posle olimpijskog srebra je senzacionalno eliminisan na Ju-Es openu u drugom kolu i tada je pokušao Karlos da se resetuje na sve načine. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Posle Ju-Es opena, želeo sam da radim šta želim. Bio sam razočaran, tako da sam pokušao da se resetujem što je brže moguće. Uzeo sam nekoliko slobodnih dana, a onda sa shvatio da moram da se vratim na teren što pre, kako bih trenirao na najvišem nivou - rekao je Alkaraz i dodao:

- Postavio sam novi cilj u svojoj glavi, a to je da igram najbolje u Dejvis kupu. I to je ono što radim po povratku na teren, kako bih se vratio i trenirao dobro.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Između ostalog, Alkaraz je išao i na trku Formule 1.

- Iskren da budem, već dugo sam želeo da odem na trku Formule 1, ali mi raspored u tenisu ne dozvoljava da posećuje mnoge događaje. Nisam mnogo razmišljao kad sam otišao na Formulu 1. Samo sam otišao i gledao. Način na koji vozači prilaze trci je neverovatan. Kako su fokusirani na svaki korak u zagrevanju, bukvalno je sve ludo. Pokušavam da uradim i ja isto i da to primenim na svojim turnirima - dodaje Alkaraz.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI NAPREDUJU NA DVA KLJUČNA FRONTA: Pod kontrolu stavljeno još naselja u Kursku, Pokrovsk na samo 8 kilometara (MAPA)