ĐOKOVIĆ O SASTANKU SA VATETRPOLISTIMA: Počeli su da sumnjaju u sebe...

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 09. 2024. u 21:30

NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković je nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskih igara bio je gost Radio televizije Srbije.

ЂОКОВИЋ О САСТАНКУ СА ВАТЕТРПОЛИСТИМА: Почели су да сумњају у себе...

FOTO: M. Vukadinović

Prepričava se čuveni sastanak Novaka Đokovića i vaterpolista Srbije na Olimpijskim igrama, a najbolji teniser svih vremena dao je i svoje viđenje tog susreta.

- Situacija sa zlatnim vaterpolistima nije bila planirana. Ja nisam želeo o tome da razgovaram. Ne želim da otkrijem šta smo pričali u sobi. Imali su timski sastanak. Nisu bili u najboljem raspoloženju. Počeli su da sumnjaju da li mogu da doguraju daleko. Vaterpolisti - nikada niko kao oni. Oni nas uvek obraduju zlatnom medaljom. Pričali smo o tome. Rekao sam da ih razumem.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Svaka utakmica, klupska ili reprezentativna. Moraju da pobede, ako ne, bude to neki smak sveta. Podelio sam svoja iskustva, kada su me zamolili iz misije i selektor, da im posvetim vreme. Nije bilo planirano, spontano dođe. Ja kao profesionalni sportista koji je ceo život posvetio ovome... Imamo puno zajedničkih imenitelja. Iz opšte perspektive uvek možemo da razgovaaramo o stvarima koje su iste ili slične. Ne volim da delim savete, već svoje iskustvo. Kako bi izvukli najbolje iz sebe. Nemojte meni da dajete zasluge, to su oni sami uspeli. 

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?