ONI SU NAJZASLUŽNIJI ZA NOVAKOV USPEH: Đoković otvorio dušu, ceo svet oduševiće njegove reči

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 09. 2024. u 21:46

Najbolji srpski teniser Novak Đoković bio je gost Radio Televizije Srbije kojoj je dao opširan intervju.

ОНИ СУ НАЈЗАСЛУЖНИЈИ ЗА НОВАКОВ УСПЕХ: Ђоковић отворио душу, цео свет одушевиће његове речи

FOTO: Tanjug/AP

Prisećajući se prvog grend slema koji je osvojio (Australijan open) 2008. godine na prvo mesto istakao je podršku porodice.  

- Kada sam osvojio Australijan open shvatio sam da mogu da osvojim još grend slemova i umešam se u rivalstvo sa Rodžerom Federerom. U nekoliko narednih godina bio sam treći, a oni su me pobeđivali u završnicama. Trebalo je da prepoznam način na koji sistematski da promenim svoje telo i um kako bih mogao da ih izazovem na najvećim stadionima. To je krenulo da se dešava posle Dejvis kupa, bio je veliki vetar u leđa. Počeo sam da nižem pobede za redom u Australiji. Velika je podrška srpskih navijača tamo. Zato igram svoj najbolji tenis tamo. Zaista se lepo osećam, tamo je leto kada je nama zima. Cela država živi za tenis tih mesec dana. Mislim da sam u Melburnu izgubio jednom noćni meč. Nekoliko je faktora koji su u igri zbog čega osećam da mogu iz sebe da iznesem svoj maksimum, činjenica je da dolazi grend slem na početku sezone. Trudio sam se da na najbolji način započnem sezonu. Kako su se nizale pobede, kada imate savršeni učinak imate sve više samopouzdanja.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BIĆEMO PRINUĐENI Putin: NATO odlučuje da li će direktno ući u sukob u Ukrajini!