NOVAK ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: "Možda poslednji put igram u Srbiji"

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 09. 2024. u 21:51 >> 21:52

GOSTUJUĆI na Radio televiziji Srbije Novak Đoković je u opširnom intervjuu jednom izjavom zabrinuo navijače.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЗАБРИНУО НАВИЈАЧЕ: Можда последњи пут играм у Србији

FOTO: Tanjug/AP

Srbiju čeka Dejvis kup meč protiv Grčke. Novak Đoković je pozvao navijače na možda poslednji meč koji igra za reprezentaciju pred domaćom publikom. 

- Sve teče u najboljem redu. Svi me pitaju na konferencijama šta me motiviše. Mene motivišu grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što mogu i dalje da budem na raspolaganju reprezentaciji i selektoru Viktoru Troickom sa kojim sam 2010. godine osvojio Dejvis kup. Osvajanje Dejvis kupa, olimpijskog zlata i Vimbldona su moji najveći uspesi. Kada igrate kući imate podršku koja ne može da se poredi sa turnirima. To daje vetar u leđa. Format je takav, sve se izmenjalo, nemamo toliko prilika da igramo kući. Poslednji put kada sam igrao, igrali smo pre sedam godina baš u Pioniru. Ne znam hoću li imati priliku da igram ponovo pred domaćim navijačima, tako da pozivam navijače da dođu u što većem broju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO: Aleks Koreča za Novosti o "velikoj trojci": Ono što su uradili ravno je čudu 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

STIMULACIJE, DODATNI SLOBODNI DANI, STIPENDIJE, PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE… Evo koje sve benefite zaposlenima nudi Mercator-S