"IDEMOOOOOO!" Novak Đoković pali atmosferu pred žreb Dejvis kupa (VIDEO)

Novosti online

13. 09. 2024. u 10:30

Srpski teniser Novak Đoković podelio je na društvenim mrežama snimak sa treninga u hali "Aleksandar Nikolić", a pred žreb za mečeve Dejvis kupa protiv Grčke.

ИДЕМОООООО! Новак Ђоковић пали атмосферу пред жреб Дејвис купа (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Podsećanja radi, u podne ćemo saznati ko će tačno sa kim igrati 14. i 15. septembra, posle čega će biti održana konferencija za medije.

- Dejvis kup. Tim Srbija. Idemooooooo - napisao je Đoković u opisu videa.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Novak je prethodno, u razgovoru za RTS, pozvao navijače u kultnu beogradsku halu i najavio da bi to mogao da bude poslednji put da igra u Srbiji.

- Odlično je sve za sada, teče u najboljem redu. Ja sam nekoliko puta ove godine rekao, jer me svi pitaju na konferencijama: 'dobro, šta te dalje motiviše?'. Mene motivišu grend slemovi i igranje za reprezentaciju. Drago mi je što sam još uvek na raspolaganju selektoru Viktoru Troickom, koga znam još iz detinjstva. Pored te zlatne medalje i prvog Vimbldona, izdvojio bih taj Dejvis kup 2010. godine. Jer, kada igrate za svoju zemlju, imate saigrače na klupi, selektora, podršku sa tribina. Format je takav da se sve izmenjalo i nemamo mnogo priliku da igramo kod kuće. Poslednji put kada sam igrao pred svojim navijačima je bilo baš u 'Pioniru' pre sedam godina i ne znam da li ću još ikada do kraja karijere igrati ovde. Zato pozivam sve da dođu i podrže nas - rekao je Đoković.

BONUS VIDEO VESELI SE, SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao