GRCI POLUDELI: Cicipas izazvao veliki bes, ovo mu nikako neće oprostiti

Novosti online

13. 09. 2024. u 17:00

Neće biti grčkog tenisera, Stefanosa Cicipasa u Beogradu na meču Dejvis kupa protiv selekcijeSrbije ovog vikenda zbog povrede.

ГРЦИ ПОЛУДЕЛИ: Циципас изазвао велики бес, ово му никако неће опростити

FOTO: Tanjug/AP

Grčki teniser, trenutno 12. igrač na svetu, Stefanos Cicipas, predstavljen je u timu Evrope na predstojećem Lejver kupu koji se igra u Berlin od 20. do 22. septembra u 

u Uber areni. Pored njega u timu će se naći u norveški teniser, Kasper Rud.

- Kasper i Stefanos su iskusni igrači Lejver kupa koji znaju šta je potrebno da se osvoje bodovi - rekao je Borg, koji je okupio jedan od najjačih timova u istoriji Lejver kupa dok tim Evrope nastoji da pobedi u sedmom izdanju takmičenja na domaćem terenu, kako piše na sajtu "Lejver kupa".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

Zbog toga su Grci jako besni. Pitaju se kako se Cicipas "odjednom" oporavio od povrede leđa i može da igra u komercijalnom takmičenju, ali ne i u Dejvis kupu za reprezentaciju.

- Želim da pomognem da se ostvari pobeda. Trijumf na ovom takmičenju donosi strast, konsistentnost i stav. Ponosan sam na sve što sam postigao što me je odvelo na Lejver kup. Mislim da sam prešao dug put da bih zaslužio mestu u ekipi - rekao je Cicipas.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Očigledno je finalista Australijan Opena i Rolan Garosa silno motivisan da se dokaže u Lejver kupu.

- Nije svejedno da li igrati prvog ili trećeg dana jer trećeg dana svaka pobeda vredi tri poena a prvog jedan. Želim mladim igračima da pomognem jer možda nisu ovo iskusili - istakao je grčki teniser.

BONUS VIDEO VESELI SE SRPSKI RODE: Novak Đoković je ovako proslavio zlato na Olimpijskim igrama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao