"SAMO JE JEDNOM DOŠAO IZ ŠKOLE": Novak Đoković otkrio zbog čega mu sin navija za Partizan

Novosti online

14. 09. 2024. u 08:12

Novak Đoković je gostovao u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", najbolji teniser svih vremena je na samom kraju dobio zanimljivo pitanje koje ga je i nasmejalo.

САМО ЈЕ ЈЕДНОМ ДОШАО ИЗ ШКОЛЕ: Новак Ђоковић открио због чега му син навија за Партизан

FOTO: Tanjug/AP

Kako si dozvolio da Stefan navija za Partizan? - pitao ga je Ivan Ivanović.

Novak se nasmejao, a zatim dao objašnjenje, koje će mnogi da poštuju.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Meni otac nekad pravi problem oko toga, ali stric je partizanovac, pokojni deda je partizanovac, u tenisu navijam za Partizan, ja sam odrastao u Partizanu. To mi je omogućilo da osvojim mnogo trofeja.

- Hteo sam da mu dam izbor, nisu mi pomogla deca koja idu u školu s njim, jer su partizanovci, a i atmosfera na košarci na Partizanu je sjajna. On dolazi jednom kući, šal Partizan, idemo Grobari, a imao je dresove Zvezde pre toga, ja gledam šta se desilo u poslednja tri sata, odveo sam dete da vidi utakmicu. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Moj stric je nedavno proslavio 60. rođendan, bio je gol za mali fudbal, jedan sa crno-belom, jedan sa crveno-belom mrežom, a svi drugari su mu partizanovci, rekao sam ajmo na jednu stranu zvezdaši, na drugu, partizanovci. I ja sam na jednu stranu, oni svi na drugu.

- Kaže ja navijam za Zvezdu u fudbalu, za Partizan u košarci, znam da je to za prave navijače Zvezde i Partizana neprihvatljivo - rekao je Novak, koji je istakao i da će sinu zabraniti da ide na utakmice ukoliko jednom bude video da je nekoga uvredio.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVI PUT U ISTORIJI SE OVO DEŠAVA U FIRMAMA: Situacija koju niko u Srbiji ni svetu nije očekivao