NORVEŽANIN SE POKLONIO NOVAKU: Đoković zaslužuje da bude najbolji svih vremena, tvrda je koska za glođanje!

Novosti online

14. 09. 2024. u 09:56

NORVEŠKI teniser Kasper Rud govorio je o Novaku Đokoviću koga je bez dileme okarakterisao kao najboljeg svih vremena.

НОРВЕЖАНИН СЕ ПОКЛОНИО НОВАКУ: Ђоковић заслужује да буде најбољи свих времена, тврда је коска за глођање!

Foto: Profimedia

On je u intervjuu za Eurosport govorio o osvajaču zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. 

- Đoković je tvrda koska za glođanje i sigurno zaslužuje da bude smatran najboljim svih vremena, rekao je Norvežanin u intervjuu Eurosport.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ovo je prva sezona od 2002. godine da ni jedan član "velike trojke", koju čine Rodžer Federer Rafael Nadal i Novak Đoković, nije došao do grend slem trofeja. 

- Bili su neverovatno dominantni, ali smena generacija je u toku. Ove godine imamo dvojicu mladih tenisera koji su osvojili po dva grend slema. Njih dvojica su se najviše istakli, imaju najviši nivo, veoma agresivnu igru i dobar tenis. Imam običaj da kažem da se tenis ne može zaokružiti kao video igrica, kada se prođe i poslednji nivo, ali kada su u pitanju turnirski uspesi, Đoković je pobedio sve što postoji. Bilo je fantastično videti ga kako osvaja olimpijsko zlato ove sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Norvežanin je do sada odigrao tri grend slem finala i sva tri je izgubio i to dva od Nadala i jedno od Novaka Đokovića, ali Norvežanin smatra da ipak dolazi vreme promena.

- Jasno je da ne možemo da očekujemo da nam neko servira uspehe, ali velika trojke je zaista bila fantastična. Teniseri iz moje generacije su odigrali 21 finale a osvojili smo samo dve titule. Nema tu slučajnosti, brojke najbolje govore, ali krivica je i do nas. Mnogo se pričalo o Zverevu, Cicipasu i Medvedevu kada su iskočili u prvi plan, očekivalo se da oni sruše ove najveće, ali nisu ništa mogli, kaže Kasper Rud.

BONUS VIDEO: Oni su naš ponos! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO JE JEDNOM DOŠAO IZ ŠKOLE: Novak Đoković otkrio zbog čega mu sin navija za Partizan