KAKVA PODRŠKA ZA "ORLOVE": Kapiten Srbije na tribinama, bodri tenisere Srbije protiv Grčke (VIDEO)

Novosti online

14. 09. 2024. u 18:00

Teniska reprezentacija Srbije započela je pobedom učešče na Dejvis kupu protiv selekcije Grčke.

КАКВА ПОДРШКА ЗА ОРЛОВЕ: Капитен Србије на трибинама, бодри тенисере Србије против Грчке (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Prvi je na terenu izašao Miomir Kecmanović i pobedio Aristotelosa Tanosa rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Kecmanović je pokazao izuzetnu sigurnost i koncentraciju, brejkujući protivnika u ključnim trenucima meča i tako obezbedio važan početni kapital za naš tim.

U drugom meču. na terenu je bio i najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković savladao je Janisa Ksilasa rezultatom 2:0 (6:0,6:1) i doneo Srbiji drugi bod u Dejvis kupu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Novaka i družinu je došao da podrži  i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović. Novak i Bogdan u odličnim odnosima i uvek se međusobno podržavaju. Ovo je lep potez Bogdanovića koji je veliki patrijota i uvek je uz svoju zemlju. Bogdana očekuje uskoro nova sezona u NBA ligi, pa se maksimalno opušta pred nove izazove.

Pored Kecmanovića i Đokovića, našu reprezentaciju čine i Dušan Lajović i Hamad Međedović, koji će imati priliku da pokažu svoje kvalitete u narednim mečevima. Srbija je dočekala Grčku u dvorani "Aleksandar Nikolić" u punom sastavu, spremna da se bori za opstanak u Dejvis kupu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva