"PORODICU NE SMEM DA GLEDAM..." Filip Krajinović se emotivno oprostio od tenisa!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 09. 2024. u 15:38

SRPSKI teniser Filip Krajinović završio je karijeru, a zvaničan oproštaj priređen mu je nakon dubl meča naše reprezentacije i Grčke.

ПОРОДИЦУ НЕ СМЕМ ДА ГЛЕДАМ... Филип Крајиновић се емотивно опростио од тениса!

FOTO: M. Vukadinović

Novak Đoković je najpre bio taj koji je uzeo mikrofon u ruke i biranim rečima je govorio o ovom 32-godišnjaku.

- Poslednja stvar, ono što nam je bitno. Dugogodišnji član naše reprezentacije, Filip Krajinović se povlači iz reprezentacije. Želimo da ga pozovemo i da mu odamo priznanje za sve što je uradio za srpski tenis. Dugi niz godina je igrao za reprezentaciju. Uvek će biti sa nama kao prijatelj, danas je poslednji dan njegove karijere, zaslužuje aplauz za sve što je uradio u karijeri - rekao je Đoković.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potom se Krajinović obratio svim prisutnim u dvorani "Aleksandar Nikolić".

- Težak dan za mene. Emotivan sam. Ovo su moji najbolji prijatelji. Odrastao sam uz njih i proveo lepe trenutke. Selektore hvala što si ovo priredio, igrači i ceo savez. Bila mi je čast da igram za reprezentaciju. Jeste da sam mlad otišao u penziju. Čeka me u budućnosti nešto lepo i radujem se tome. Isto tako, Nole, bila mi je čast i zadovoljstvo da delim svlačionicu sa najboljim sportistom svih vremena. Moram nešto i za selektora da kažem. Kada sam pre 15 godina došao u reprezentaciju nisam ga gotivio i bežao sam od njega. Bio sam mlad i razmažen, a danas mi je najbolji prijatelj. Bez njega ne bih bio ovde. Hvala svima. Porodicu ne smem da gledam jer znam kakva je situacija. Hvala za sve. Nedostajaćete mi puno - istakao je Krajinović.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Krajinović nije uspeo da osvoji nijednu ATP titulu u karijeri. Igrao je pet finala. Najbolji plasman bio mu je 26. mesto do kog je došao 23. aprila 2018. godine.

Za Srbiju je Filip Krajinović debitovao pre tačno deset godina. Igrao je u Dejvis kupu 20 mečeva, a dobio je njih 11. U pojedinačnoj konkurenciji je imao učinak 8:4, a u dubl 3:5.

BONUS VIDEO: VELIKO HVALA: Teniska reprezentacija pozdravila publiku posle treninga

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SPREMA SE HAOS: Torcida zapalila stadion i najavila dolazak u Beograd!? (VIDEO)