NAPREDOVALA OLGA DANILOVIĆ! Srpkinja na pragu ulaska u najboljih 100 na VTA listi

Tanjug

16. 09. 2024. u 09:22

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović napredovala je za šest pozicija i na danas objavljenoj VTA listi zauzima 104. mesto sa 704 boda.

НАПРЕДОВАЛА ОЛГА ДАНИЛОВИЋ! Српкиња на прагу уласка у најбољих 100 на ВТА листи

Foto: Goran Čvorović

Drugorangirana srpska teniserka Lola Radivojević napredovala je za dva mesta i trenutno je 230. teniserka sveta sa 312 bodova.

Aleksandra Krunić je za 20 pozicija bolje rangirana nego prošle nedelje i sada je 263. igračica na VTA listi sa 260 bodova.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Natalija Stevanović je 281. teniserka sveta, dok je Dejana Radanović pala za čak 42 pozicije i trenutno je 287. igračica na VTA listi.

Poljakinja Iga Švjontek se i dalje nalazi na prvom mestu VTA liste sa 10.885 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 8.716 poena.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Amerikanka Džesika Pegula je na trećoj poziciji sa 6.220 bodova. Elena Ribakina iz Kazahstana zadržala je četvrto mesto na VTA listi, dok je Italijanka Jasmin Paolini i dalje peta teniserka sveta.

Potom slede Amerikanka Koko Gof, Kineskinja Ćinven Dženg i još jedna Amerikanka Ema Navaro.

Grkinja Marija Sakari je napredovala za jednu poziciju i trenutno je deveta teniserka sveta, dok je Amerikanka Danijela Kolins deseta na VTA listi.

BONUS VIDEO: Kakva muzika! Evo uz koju melodiju su Đoković i Međedović izašli na megdan protiv Grka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)