"ZAMRZEO ME JE"! Dvojica srpskih tenisera se nisu podnosili na početku karijere

Novosti online

16. 09. 2024. u 12:08

Filip Krajinović se ove nedelje i zvanično oprostio od tenisa. Srpski teniseri su ga ispratili u penziju i vrlo emotivno su govorili o svom drugu iz reprezentacije.

ЗАМРЗЕО МЕ ЈЕ! Двојица српских тенисера се нису подносили на почетку каријере

Foto arhiva VN

Međutim, Filip je otkrio i detalj sa kim nije bio na početku u dobrim odnosima od saigrača.

- Bežao sam od Viktora Troickog, nisam hteo da se družim sa njim. Bio sam razmažen tada, a sada mi je jedan od najboljih prijatelja". Ovako je Filip Krajinović, koga Novak Đoković zove "Fikus", u svom govoru opisao odnos sa sadašnjim selektorom Dejvis kup reprezentacije u momenat koji pamti od pre 15 godina. To su bile njegove reči tokom govora u punoj dvorani “Pionir” kada se i zvanično oprostio od tenisa u 33. godini.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Oglasio se i Viktor Troicki i objasnio o čemu se radi. 

- Došao je kao mlad i neiskusan. Imao je jedno 16-17 godina, bilo je to u Benidormu u Španiji. Došao je sav pun sebe iz Amerike, iz IMG akademije. Tako da sam morao malo da ga prevaspitam. Naučio je dobro par lekcija. Stvarno nije hteo da me vidi, zamrzeo me. Ali, polako, vremenom se opustio i zaista smo sada bliski prijatelji. Nisam ja ništa loše uradio, prošao je tu malu dresuru - nasmejao se Troicki.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Krajinović je na zvaničan debi u dresu sa nacionalnim grbom čekao do 2014.godine protiv Švajcarske u Novom Sadu. U singlu je za Srbiju odigrao 12 mečeva i osam puta je slavio, dok je u dublu upisao tri trijumfa u osam mečeva. Najveći uspeh sa reprezentacijom bilo mu je polufinale 2017.godine kada je Francuska odnela pobedu.

BONUS VIDEO: Kakva muzika! Evo uz koju melodiju su Đoković i Međedović izašli na megdan protiv Grka

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje