NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji

Novosti online

16. 09. 2024. u 20:12

Srpski teniser Novak Đoković imao je još jedan uspešan "prozor" sa Dejvis kup reprezentacijom Srbije, pošto je u Beogradu savladana Grčka sa 3:1 u mečevima.

НОВАК ЂОКОВИЋ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉА: Оборио још један рекорд Роџера Федерера, ево и који

Foto: Profimedia

Upisao je Novak najpre u singlu pobedu nad Janisom Ksilasom (2:0), a kasnije je Đoković u paru sa Hamadom Međedovićem trijumfovao i u dublu (2:1).

Tako je Đoković popravio ukupan sopstveni skor u Dejvis kupu, pošto je sada na 41 trijumfu u singlu uz osam poraza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na taj način Đoković je iza sebe ostavio Rodžera Federera, koji je tokom reprezentativne karijere u Dejvis kupu pobedio 40 puta u singlu za Švajcarsku, a doživeo je takođe osam poraza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Istini za volju, Federer je nešto bolji u dublu, pošto u toj konkurenciji ima skor 12-10, dok je Novak trenutno na 5-8. Međutim, treba pomenuti i da je na te rezultate umnogome uticao i Stanislas Vavrnika, koji je sa Federerom često igrao u reprezentaciji.

Federer je tokom karijere osvojio jednu „salataru“, baš kao i Srbija sa Đokovićem 2010. godine. Zanimljivo je da su naši teniseri igrali i finale 2013. godine, kada su poraženi od Češke sa 3:2, a mnogi se nadaju da će Novak i naredne sezone predvoditi naš Dejvis kup tim u pohodu na još jednu titulu.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)