"VELIKA JE STVAR BITI ŠAMPION OVOG TURNIRA!" Karlos Alkaraz ni sam ne veruje u ono što je rekao

Novosti online

17. 09. 2024. u 18:10

Španski teniser Karlos Alkaras rekao je pred početak Lejver kupa u Berlinu da zajedno sa ostalim igračima u timu Evrope mora ozbiljno da shvati to takmičenje, ali da očekuje da se i zabave.

ВЕЛИКА ЈЕ СТВАР БИТИ ШАМПИОН ОВОГ ТУРНИРА! Карлос Алкараз ни сам не верује у оно што је рекао

FOTO: EPA-EFE/Kai Forsterling

Španski teniser, Karlos Alkaraz debitovaće za tim Evrope na revijalnom takmičenju koje je na programu od 20. do 22. septembra u u Uber areni.

Tim Evrope koji vodi Bjern Borg, uz Alkarasa činiće još nekoliko igrača iz top 10 – Danil Medvedev, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov. Tim povodom, Alkaras je rekao da se raduje vremenu koje će provesti sa njima i da očekuje mnogo smeha.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

FOTO: Tanjug/AP

- Provešćemo mnogo vremena sa njima i razgovarati o nekim drugim stavrima, ne samo o tenisu, biće drugačije. Siguran sam da ćemo se mnogo smejati - rekao je Alkaraz.

Četvorostruki osvajač Gren slema doneće timu Evrope potreban “x faktor” u pokušaju da zaustavi tim sveta u pohodu na treću uzastopnu titulu na Lejver kupu, takođe veoma se raduje i saradnji sa Borgom

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- To je ozbiljno takmičenje. Mislim da moramo da predstavljamo Evropu na najbolji mogući način. Ugled koji ovaj turnir ima i biti šampion Lejver kupa je velika stvar - rekao je Alkaraz.

Tim sveta vodi Džon Mekinro, a čine ga su Alehandro Tabilo, Frensis Tijafo, Tanasis Kokinakis, Tejlor Fric, Ben Šelton i Francisko Serundolo.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

DOVOLJNO JE SAMO BRATKO, NE TREBA VIŠE OD TOGA: Đoković i Dimitrov dobili poklon pred meč u Sofiji, evo i koji (VIDEO)