"HVALA TI NOVAČE, ŠTO SI VEROVAO U JEDNOG MALOG": Krajinović se oprostio od tenisa, ovo je poručio Noletu, Troickom i kumu iz reprezentacije

Novosti online

17. 09. 2024. u 17:25

Srpski teniser Filip Krajinović oglasio se nakon završetka karijere.

ХВАЛА ТИ НОВАЧЕ, ШТО СИ ВЕРОВАО У ЈЕДНОГ МАЛОГ: Крајиновић се опростио од тениса, ово је поручио Нолету, Троицком и куму из репрезентације

FOTO: M. Vukadinović

Filip Krajinović se povukao nakon što nije uspeo da izbori nastup na Ju-Es openu. Karijeru je okončao kao 633. teniser sveta, a najbolji plasman bila mu je 26. pozicija 2018. godine.

Tokom 16 godina u tenisu zabeležio je 123 pobede i 131 poraz, ali bez ijedne osvojene titule.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Dragi prijatelji, saigrači i navijači,

Rekao sam "zbogom" jednom prelepom putovanju koje mi je pružilo neverovatne prilike, upoznalo me sa izuzetnim ljudima i darovalo nezaboravna iskustva. Tokom 15 godina profesionalne karijere, doživeo sam trenutke koji će zauvek biti urezani u mom srcu. Put nije uvek bio uvek lak; bilo je poraza i pobeda, ali svaki taj trenutak je oblikovao moju karijeru i učinio me onim što sam danas.

Želim da se zahvalim celom svom timu reprezentacije, timu svojih prijatelja. Bila je velika čast i privilegija stajati rame uz rame sa vama i zajedno braniti boje Srbije. Naučili ste me mnogo toga, bili ste moja druga porodica, ona s kojom sam rastao kao čovek i sportista.

Fernando (Đoković), juče nisam uspeo da kažem sve što sam želeo zbog naleta emocija. Hvala ti što si verovao u jednog malog Somborca i pomogao mu da pronađe svoj put. Hvala ti na neizmernoj podršci bez koje ne bih bio ovde gde sam danas, i bez koje sigurno ne bih stajao pred vama. Inspiracija si za sve nas, ne samo kao sportista već i kao čovek.. Hvala ti za sve trenutke, kako na terenu, tako i van njega.

Viktore, selektore, hvala ti na poverenju, strpljenju i velikom srcu. Hvala ti što si me prihvatio, i bio uporan da me "ukrotiš" i što si na taj način postao moj veliki prijatelj i oslonac kroz sve ove godine.

Duci, kume, zajedno smo prošli kroz sve – i dobre i loše trenutke, sve uspone i padove. Privilegovan sam što te imam uz sebe kao prijatelja, i zahvalan na svemu što sam naučio od tebe", napisao je Krajinović.

BONUS VIDEO OVACIJE PUBLIKE: Teniseri Srbije spremni za meč Dejvis kupa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

DOVOLJNO JE SAMO BRATKO, NE TREBA VIŠE OD TOGA: Đoković i Dimitrov dobili poklon pred meč u Sofiji, evo i koji (VIDEO)