PA, TO SE ČEKALO! Seli Novak Đoković i Grigor Dimitrov, a onda se čulo pitanje novinara - o dopingu Janika Sinera! Evo šta se potom desilo

Novosti online

17. 09. 2024. u 19:38

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković otišao je u Sofiju da bi u humanitarnom, a egzibicinom meču odmerio snage sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom. Neposredno pred taj duel desila se jedna zanimljiva scena.

ПА, ТО СЕ ЧЕКАЛО! Сели Новак Ђоковић и Григор Димитров, а онда се чуло питање новинара - о допингу Јаника Синера! Ево шта се потом десило

Screenshot / Youtube / BGNES agency

Obično se obraćanja javnosti sportista dešavaju dan pred neki događaj, ali ovoga puta su pomenuta dva asa izašla pred novinare nekoliko sati uoči samog duela.


PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

I, pored brojnih interesantnih, na momente i duhovitih situacija, dogodila se i jedna ozbiljna.

Dimitrov je upitan o tome šta misli o "aferi Janik Siner", odnosno činjenici da je trenutn najbolje rangirani teniser sveta dvaput pao na doping testu, a onda u istrazi za koju niko živ nije znao od svetske javnosti - oslobođen svih optužbi. I pritom je, što je potpuno neuobičajeno, sve vreme mogao da igra tenis.

Grigor Dimitrov je, "kao iz topa", objasnio zašto su se mnogi teniseri iznervirali ovim povodom:

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Znate, kada postoje pravila i neko ih prekrši, to se onda nikome ne sviđa. Možda nezadovoljstvo drugih tenisera potiče od toga što niko od nas (igrača, javnosti) ništa nije znao (o tome da istraga postoji) - počeo je bugarski teniser.

Gotovo u dahu je dodao i sledeće:

- Ne mislim ja da će on lično (Janik Siner) da uradi nešto (loše) namerno, ali način na koji se cela ta situacija odvijala... Mislim, ATP nikog nije obavestio da se nešto događa i onda je čitav taj slučaj naterao sve igrače da malo više razmisle - rekao je Dimitrov.

Podsetimo, pomenuti revijalni meč na progamu je ovog utorka od 20 časova.

Ako vas zanima Novak Đoković, a i sve ostalo vezano za tenis, pratite vesti o tome na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

OŠTRO UPOZORENJE MOSKVE BAJDENU, ŠOLCU I MAKRONU: Moćnije oružje od vašeg je spremno